Luleå HF

89692 inlägg · 863 ämnen

Inlägg #1974890

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
UPPROP: MATA INTE TROLLEN YODA MARKLUND OCH FARBROR BARBRO 1.12

Dessa signaturer har, under olika namn (möjligen är det en bara en enda person), på olika hockeysidor i mer än tio års tid saboterat för oss som älskar och vill tala med andra om hockey. Nu räcker det!

Ett effektivt sätt att bekämpa internettroll är att nonchalera dem.

Om ingen kommenterar vad de skriver ger de till slut upp, och söker sig till andra sidor där de kan provocera för att lyckas skada, håna, och förolämpa andra i stället för att sabotera möjligheterna för oss att tala om hockey på ett vettigt sätt.

Jag ställer mig bakom aktionen för att stoppa dessa troll genom att:

1. Jag skriver under detta upprop (genom att kopiera hela detta inlägg och lägga in det som mitt svar inklusive att jag lägger till min egen signatur).

2. Om jag vill kommentera Skellefteå AIK, gör jag det på andra sidor än Skellefteå AIK:s sida, eller använder Hockeysnackets alternativa tråd för Skellefteå AIK (garanterat fri från Yoda och Barbro): https://www.hockeysna...eftea-aik/

3. Jag kommenterar inte något som trollen skriver, vare sig på Skellefteå AIK:s sida eller på andra sidor.

4. Upptäcker jag att någon, någonstans - även om det skulle vara på Skellefteå AIK:s sida - kommenterar något som trollen skriver, lägger jag in detta upprop som kommentar, för att informera dem om aktionen att inte mata trollen. Då väljer jag den senaste version jag känner till där vi som ställt oss bakom uppropet skrivet under.

5. För övrigt skriver jag ingenting alls på Skellefteå AIK:s sida. Inte ens om Yoda eller Farbror Barbro skrivit något vettigt, eftersom jag vet att kommunikation med dem ofelbart leder fram till att de kommer att skada, håna och förolämpa mig och andra.

Jag älskar hockey. Och jag vill gärna diskutera med andra som älskar hockey. Men jag vill inte att trollen Yoda och Barbro ska förstöra för oss andra

Sven Savage Luleå Hockey
Vombat Luleå Hockey
Osj02 Luleå Hockey
Dansbandswolf Luleå Hockey
bisterfinnen, Modo
KulaShaker, Brynäs
Rytter, Modo
Jaca, Björklöven
Zappaholic, Brynäs
Daddeh, Luleå Hockey
M.Lemiux, Luleå Hockey
Mike. F, Frölunda
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja. inte har det varit lätt för Lill-Nisses farsa och Erik Forsell att ta över ansvaret för Apan, sedan första Aplasse och sedan Näsan genom vilda köpfester på skadade spelare och bekväma primadonnor, tömt Apnas skattkista.

Detta i kombination med att sektens onda genius ApPea drabbats av glud-hybris och kastat ut miljoner efter miljoner på att i Aparenan inreda en lyxrestaurang, där det ändå bara kommer att fyllas på med ölhävande apsupportrar från byarna.

Följden har ju blivit att Apan - vars ledning utnämnde sig själva till ekonomiska experter, sedan dopingkommunen öst in >10 miljoner per år sju år i rad varpå Apans "sparkonto" låg på 70 miljoner - nu har oerhört svårt att få fram pengar för dagliga räkningar.

Och Lill-Nisses Farsa och Forssell står där med mycket tunn plånbok när de ska fylla truppen.

De tog dock det kloka beslutet att kasta ut CryBert varpå en del spelare som vägrat lira för Apan så länge den fradga-leverantören var kvar, återvände. Dessutom har de sparkat så många primadonnor de kunnat.

Men deras inköp har inte imponerat. Nog märks det att de varit tvungna att botanisera bland andrasorteringen och köpa billigt, begagnat.

Men nu presenterar de 17-årige Philip Broberg från Öret, senast i riktiga AIK. Det är en duktig talang och det var duktigt att kunna övertala denne att komma till Apan. Ser spontant ut som en win-win eftersom Apan nog är den klubb i SHL där Broberg kan få ta störst ansvar, få mest speltid och utvecklas vidare innan han drar vidare till NHL, om allt går som det ska.

Detta eftersom Apans backuppsättning i övrigt måste bedömas som en av de sämsta i serien. Lita på att Broberg kan få växa ut rejält där.

Grattis, Broberg och grattis, Apan.
+1
Kommentera