Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1975644

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nedräkning: Tre veckor kvar innan vi får reda på exakt hur många miljoner som Apan gått i förlust med senaste säsongen.

Jag tyckte det dröjde att få facit, så jag googlade upp när nyheten kom tidigare år. 18-21 juni, senaste åren 19-20 juni. Så, ungefär. Tippar att de väntar till typ 20 juni, torsdagen före midsommar, så blir det mer i skymundan för midsommarhelgens alla nyheter.

Skillnad det, jämfört med när landets största kommunaldopingskommun öste in över tio miljoner årligen på Apkontot, varpå Apan meddelade att de gått plus 10 miljoner årligen "som följd av att Apstyrelsen visat sig vara ekonomiska genier i Nobelprisklass".

Nu, när det för tredje året i följd backar med lika mycket - i snitt tio miljoner, om det inte blir mer? - tar styrelsen inget ansvar alls, utan släpper fram ApPea som förklarar att det är Skellefteåborna som orsakat förlusten eftersom de "inte går på matcherna". Utan att reflektera över att med det trista "spel" som Apan pysslat med är det inte att vänta sig annat.

Och vi vet ju alla facit. Att det är Näsans vilda köpfester i tre år som dränerat klubben. Om han i alla fall köpt på sig ett vinnande lag, men nejdå. Bekväma primadonnor till ett lag som inte fungerat alls. Annat än när det gäller tävlingen att åka in efter sargen och därifrån avlossa meningslösa skott.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det finns de, som menar att Apan efter tre år med Näsan galna köpfester, har så lite stålar att de inför kommande säsong är tvungna att köpa spelare från andra-sortering, billiga begagnade no-names.

Men det är förstås helt fel. Nu slår Apan till och köper in en ytterligare vakt och det är ett namn som får motståndarforwards att darra i knäveckan och börjat fila på bortförklaringar eftersom de inser att nu kommer ingen att måla på Apan längre.

Eftersom Apan gör en jättesatsning och köper på sig målvakten Oskar Östlund från norska ligan.
Kommentera