Luleå HF

115792 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1975803

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Charliejfz: Ja, erfarenheten säger ju att nyuppflyttade lag vanligen riskerar att åka ur så Oskars och Trottoarkantens IF är förstås självklara gissningar.

Men vilka fler som kan komma att hotas av att dras in i bottenstriden?

Tror som du att Röglarna slipper. Känns som att ni blivit allt mer stabila senaste åren.

Öret och Malmö som du nämner, kanske jag. Tror att kanske Pungen och Apan kan olyckas. Övriga sannolikt inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kurran skriver att Harju är aktuell för Pungen. Hmm. Inte otänkbart. I Bulans Luleå Hockey krävs att alla gör sitt jobb hela tiden på det sätt som Bulan vill för att göra Luleå till ett vinnande lag.

Jag kan nog tycka att Harju försökt. Jobbat mer i defensiven än tidigare, tagit tuffa uppgifter framför motståndarmål och t o m börjat tacklas på gamla dagar. Men det har inte riktigt räckt till. Bulan har flyttat honom till brunkande fjärdelinor och detta samtidigt som Harju haft lön som en toppforward för förstalinor.

Kan det fungera för Harju hos Pungen? Ja, kanske. Pungen har ju av tradition en annan hockey där man låter några spelare köra lite som de vill, med uppgift att pytsa mål. Nu får de visserligen CryBert som "tränare" men han är ju så inkompetent att han troligen bara kommer att rasa och gråta och ingen bryr sig.

Men vad kan då Harju tillföra Pungen?

JO, HAN HAR JU ett väldigt bra skott. Kanske får han bli CryBerts nye highsticking, med uppdrag att bara stå ute vid sarg med uppgift att avancera in och skjuta om det ges lägen. "CryBertHockey".
Kommentera