Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1975864

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kurran skriver att Harju är aktuell för Pungen. Hmm. Inte otänkbart. I Bulans Luleå Hockey krävs att alla gör sitt jobb hela tiden på det sätt som Bulan vill för att göra Luleå till ett vinnande lag.

Jag kan nog tycka att Harju försökt. Jobbat mer i defensiven än tidigare, tagit tuffa uppgifter framför motståndarmål och t o m börjat tacklas på gamla dagar. Men det har inte riktigt räckt till. Bulan har flyttat honom till brunkande fjärdelinor och detta samtidigt som Harju haft lön som en toppforward för förstalinor.

Kan det fungera för Harju hos Pungen? Ja, kanske. Pungen har ju av tradition en annan hockey där man låter några spelare köra lite som de vill, med uppgift att pytsa mål. Nu får de visserligen CryBert som "tränare" men han är ju så inkompetent att han troligen bara kommer att rasa och gråta och ingen bryr sig.

Men vad kan då Harju tillföra Pungen?

JO, HAN HAR JU ett väldigt bra skott. Kanske får han bli CryBerts nye highsticking, med uppdrag att bara stå ute vid sarg med uppgift att avancera in och skjuta om det ges lägen. "CryBertHockey".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att Apan planerar byte av ordförande. Sektens överstepräst Nordlundmark tackar för sig och ersätts av Någon Fahlgren - eller Fehlgren - som han lär döpas till.

Plockade fram en bild på nämnde Fehlgren och han tycks ha alla kvalifikationer som brukar krävas för att göra karriär i sekten. Potatisnäsa, alltså.

Herr Fehlgren har också en bakgrund som misslyckad hockeyback i dåvarande Division 1-laget Almtuna för fyrtio år sedan.

Men det är nog inte därför han avancerar i sekten. Nejdå. Fehlgren debuterade i apstyrelsen för ett par år sedan och under hans tid bland de ansvariga har Apan alltså gjort rekordförluster. När man googlar Fehlgren finnar man att han - som brännvinsadvokat - varit ansvarig som konkursförvaltare för en j-a massa fall på senare år.

Eller om han inte ska döpas till Bad Ticket, efter brännvinsadvokaten i Lucky Luke? OBS att brännvinsadvokaten vanligen INTE syftar till att personen super, utan är ett namn som syftar till att vederbörandes inkompetens leder till dåliga råd för klienterna. Som man kan tänka, när vederbörande klivit in i styrelsen för sekten, som omedelbums kommer ut ur sektgarderoben med jätteförluster.

I analogi med uttrycket brännvinsjournalist för nuvarande annonsförsäljaren Fehlman. Fehlman, Fehlgren. Kan de vara släkt? Någon variant på Marklund-Lundmark?

Så, det är förstås därför han nu ska ta över Apan. Med sin upprepade kompetens som konkursförvaltare. Han kunde inte ha kommit till en bättre plats för att få användning för sin kompetens. Konkursboet Apan.

Det sägs ju att "Man ska inte såga av den gren man sitter på". Det är Fehl gren. Förstås.
Kommentera