Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1975866

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att Apan planerar byte av ordförande. Sektens överstepräst Nordlundmark tackar för sig och ersätts av Någon Fahlgren - eller Fehlgren - som han lär döpas till.

Plockade fram en bild på nämnde Fehlgren och han tycks ha alla kvalifikationer som brukar krävas för att göra karriär i sekten. Potatisnäsa, alltså.

Herr Fehlgren har också en bakgrund som misslyckad hockeyback i dåvarande Division 1-laget Almtuna för fyrtio år sedan.

Men det är nog inte därför han avancerar i sekten. Nejdå. Fehlgren debuterade i apstyrelsen för ett par år sedan och under hans tid bland de ansvariga har Apan alltså gjort rekordförluster. När man googlar Fehlgren finnar man att han - som brännvinsadvokat - varit ansvarig som konkursförvaltare för en j-a massa fall på senare år.

Eller om han inte ska döpas till Bad Ticket, efter brännvinsadvokaten i Lucky Luke? OBS att brännvinsadvokaten vanligen INTE syftar till att personen super, utan är ett namn som syftar till att vederbörandes inkompetens leder till dåliga råd för klienterna. Som man kan tänka, när vederbörande klivit in i styrelsen för sekten, som omedelbums kommer ut ur sektgarderoben med jätteförluster.

I analogi med uttrycket brännvinsjournalist för nuvarande annonsförsäljaren Fehlman. Fehlman, Fehlgren. Kan de vara släkt? Någon variant på Marklund-Lundmark?

Så, det är förstås därför han nu ska ta över Apan. Med sin upprepade kompetens som konkursförvaltare. Han kunde inte ha kommit till en bättre plats för att få användning för sin kompetens. Konkursboet Apan.

Det sägs ju att "Man ska inte såga av den gren man sitter på". Det är Fehl gren. Förstås.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Gruppspelet för Luleå Hockey om Europamästerskapet nu fastlagt.

Vi börjar med två hemmamatcher mot huvudkonkurrenterna i slutet av augusti och en vecka senare möter dessa två lag borta. Och Liberec borta, bara två dagar efter Augsburg borta. Inte så bra, förstås; Liberec är ju vår svåraste konkurrent om segern och det spelschemat kunde varit bättre.

I oktober har vi så Belfastmatcherna.

OK, det gäller att vara i gång redan från början!

29 aug Luleå Hockey - Augsburg
31 aug Luleå Hockey - Liberec

6 sept Augsburg - Luleå Hockey
8 sept Liberec - Luleå Hockey

8 okt Belfast - Luleå Hockey
15 okt Luleå Hockey Belfast
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så är Rit-Ola ute och valsar i media igen. Nu med uppgift om att för två år sedan, då han funderade på att bryta med Trottoarkanten för att gå till Pölsan, hotade någon supporter med att bränna ned Rit-Olas hus.

Jaja. Om det är någon, som gjort sig förtjänt av att få skit av supportrar så är det denne Rit-Ola, som myglat sig ur de flesta kontrakt han skrivit på, för att tjäna mer pengar. Vanligen genom att lågprestera, för att bli släppt.

Riktigt vidrig var historien om hur han trollade bort Apan. Rit_ola var långtidskadad och fick inga bra kontrakt. Då lurade han i Apan att han skulle köra två år för dem, om han första året fick rehabba ett halvt år. Sagt och gjort, kontraktet skrevs. Apan tänkte att OK, vi pröjsar för ett halv års rehab, så kan vi utnyttja honom 1,5 år sedan.

Rit-Ola kom tillbaka hel och presterade en halv säsong. Sålunda oskadad och tillbaka, fick han nya erbjudanden. Bl a ett lukrativt från Schweiz.

Då hittade han på att han blev yr när han flög och därför måste sluta hos Apan och gå till Schweiz. Och Apans fru distriktsläkare köpte det förstås med hull och hår.

Så fort det behövdes, flög förstås Rit-Ola igen....
Kommentera