Luleå HF

115475 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1979966

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, Harry är helt underbar! Där kan man snacka om riktig supporter, till skillnad från en Apa framför en fiskdamm.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Änkligen!
ApPravda Norran skriver för en gång skull inte en Apsanning (lögn) utan basunerar ut att ”världens bästa klubblag” kommer till match i Apschtaaaaan.
Det är ju som alla vet våra stenhårda damer i Luleå Hockey och inga andra.

Jahaja, det blir väl trevligt för Apfansen att med egna ögon se hur damhockey i världsklass spelas om nu bara motståndarna höll lite högre klass men det kan vi ju inte påverka.
Gissar på att vi gör 10-0 efter 5 min och sen joggar av resterande 55 min, kanske låter Apdamerna göra ett eller två bara för att de inte skall ge upp och lägga ner karriären :-)
Jo så stor är skillnaden om nu vi tar i men det är vänskap och försäsong men allvarligt, en målskillnad på minst 10 mål annars har vi inte tagit i.

Tror bestämt att Apdamerna vinner sin hobbyserie med endast ett urvattnat Lövenlag som utmanare. Lövens damlag är hårt brandskattat och ekonomin i föreningen tillåter knappast utländska förstärkningar denna säsong.
Nej helt klart blir det Apdamerna som tar kvalplatsen men sen tar det stopp för där nere i söderserierna finns hårdsatsande Färjestad, en förmögen förening som insett det mediala värdet av ett lag i SDHL och som troligtvis tar steget upp i vår.
Apdamernas lag ser återigen för klent ut för att rå på botten av SDHL eller hårdsatsande Färjestad, SSK eller Karlskrona till glädje för Apledningen som slipper nya utgifter till sin tomma börs.
Kommentera