Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1979988

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Änkligen!
ApPravda Norran skriver för en gång skull inte en Apsanning (lögn) utan basunerar ut att ”världens bästa klubblag” kommer till match i Apschtaaaaan.
Det är ju som alla vet våra stenhårda damer i Luleå Hockey och inga andra.

Jahaja, det blir väl trevligt för Apfansen att med egna ögon se hur damhockey i världsklass spelas om nu bara motståndarna höll lite högre klass men det kan vi ju inte påverka.
Gissar på att vi gör 10-0 efter 5 min och sen joggar av resterande 55 min, kanske låter Apdamerna göra ett eller två bara för att de inte skall ge upp och lägga ner karriären :-)
Jo så stor är skillnaden om nu vi tar i men det är vänskap och försäsong men allvarligt, en målskillnad på minst 10 mål annars har vi inte tagit i.

Tror bestämt att Apdamerna vinner sin hobbyserie med endast ett urvattnat Lövenlag som utmanare. Lövens damlag är hårt brandskattat och ekonomin i föreningen tillåter knappast utländska förstärkningar denna säsong.
Nej helt klart blir det Apdamerna som tar kvalplatsen men sen tar det stopp för där nere i söderserierna finns hårdsatsande Färjestad, en förmögen förening som insett det mediala värdet av ett lag i SDHL och som troligtvis tar steget upp i vår.
Apdamernas lag ser återigen för klent ut för att rå på botten av SDHL eller hårdsatsande Färjestad, SSK eller Karlskrona till glädje för Apledningen som slipper nya utgifter till sin tomma börs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Suveränt :-) När Apan får möta världens bästa klubblag, kan inte ens ApPravda gapa apsanningar, utan faller pladask i beundran förstås.

Lördagen 17 augusti 15.30 - dagen då DamApan får pröva på hockey, på riktigt. Undrar om ApDamerna kommer att passa på att be om autografer innan/efter match?

Men ehuru oväntat får man ju gratulera en liten del av sekten till att ha skådat ljuset, dvs att de ska få skåda ljuset.

Nu väntar vi bara på nästa steg. Att ApPravda tar bladet från munnen och säger detsamma när herrlaget får möta Luleå.

Torsdagen 22 augusti åker Apans herrlag upp till Delfinen och då räknar vi med att ApPravda kör rubriken: "Skellefteå AIK möter världens bästa klubblag!"

Men innan det blir hockey för Apan - genom Luleå Hockeys medverkan - ska det bli rejäl Apfest! Redan i morgon, när det är dags för Fiskdammspektaklet som Apan falskeligen döpt till Den Första Isträningen!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu vet jag varför ansiktsmålning är på modet i apstan, dom är ju clowner allihopa :-D
Kommentera