Luleå HF

95035 inlägg · 866 ämnen

Inlägg #1980043

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, han har knappast jobbat speciellt hårt under sommaren, men det är väl i linje med att han tycks ha lagt ned hockeyn sedan 1-2 år och sparkats från NHL eftersom han inte längre haft något att bidra med.

Och nu dyker svingpjatten upp lagom till Den Första Isträningen, vilket han troligen uppfattat som en kväll då aporna samlas i ApPeas överdimensionerade skrytrestaurang för att testa sig fram on the rocks.

Och han är inte ensam att ha längtat efter spektaklet - i stort sett alla förskolebarn hänger på för att få delta i gratisfestligheterna med fiskdamm, ansiktsmålning och banjomusik som dragplåster.

En klubb i fritt fall ekonomiskt och sportsligt inleder "säsongen" som mest av allt ser ut att bli en sorts sista natten med gänget - ja många i sekten har ju redan sparkats eller självmant lämnat efter senaste årens upprepade fiaskon på alla fronter och nu ska de närmast sörjande samlas för att fortsätta Apans "Återtåget" dvs den sista färden mot Allsvenskan.

Mycket tyder ju på att det kan bli hockeyfest i Västerbotten till våren då Burkölen med Kenttä i spetsen kan få kvala sig upp och ta tillbaka sin rättmätiga plats i SHL, medan Apan besegras och faller ned till sin normala position i det allsvenska träsket.

Men vi är inte där ännu. Det här är inte slutet. Men det är början till slutet. Och det ska festas loss som inledning på denna Golgatavandring. Nu kliver Apans nye överstepräst fram, brännvinsadvokaten med norra Sveriges mest uppseendeväckande potatisnäsa kommer förstås att proklamera "Låten barnen komma till mig. Låt månglarna inta templet. Spel upp, låt alla sex fingrarna leka över banjosträngarna och släpp fram alla apor från byhålans skrymslen för att inleda vår resa mot den fullständiga kollapsen!"
Uppladdat:

450x159-skarmavbild-2018-10-09-kl-195913_0.png

355x300-skarmavbild-2017-08-01-kl-105528_7.png

429x300-skarmavbild-2017-08-01-kl-105512_10.png

186x300-apbild_61.png

+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu återstår bara fyra timmar innan startskottet smäller för Årets Spektakel i Apschtaan: Den Första Fiskda...jag menar "Isträningen".

Handlarna i blygden meddelar att det uppstått en akut brist på blöjor i sortimentet och det är ju en väntad säsongsvariation, när småbarnen är så uppjagade att de hela tiden håller på att kissa på sig.

Men försäljningen rapporteras ha nått sådana nivåer att den enda slutsatsen kan bli att även de övriga "åskådarna" - jag talar om de tomma stolar som Apan räknar som deltagande åskådare - samlat på sig blöjor i beredskap.

Nog för att man hört talas om "stolar för kiss och sådant, även om vi vanligen talar om WC, utedass, mulltora, separett, förbränningstoalett, frystoalett och toalett a la Balubaindiander.

Men kreativa Apan har kisstolar på läktarna i hela arenan.

Och kom inte och säg att Apan inte bidragit med nya koncept för modern hockey!

Ojojoj, så spännande det är nu. Hoppas de lägger ut filmsekvenser från "Den Första Isträningen". Man vill ju kunna kolla in tekniken, även om man inte är där. Jag talar om tekniken med fiskdammspöet och med banjogittarerna, unikt specialtillverkade för blygdens sexfingriga virtuoser.
+1
Kommentera