Luleå HF

97246 inlägg · 866 ämnen

Inlägg #1980075

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu återstår bara fyra timmar innan startskottet smäller för Årets Spektakel i Apschtaan: Den Första Fiskda...jag menar "Isträningen".

Handlarna i blygden meddelar att det uppstått en akut brist på blöjor i sortimentet och det är ju en väntad säsongsvariation, när småbarnen är så uppjagade att de hela tiden håller på att kissa på sig.

Men försäljningen rapporteras ha nått sådana nivåer att den enda slutsatsen kan bli att även de övriga "åskådarna" - jag talar om de tomma stolar som Apan räknar som deltagande åskådare - samlat på sig blöjor i beredskap.

Nog för att man hört talas om "stolar för kiss och sådant, även om vi vanligen talar om WC, utedass, mulltora, separett, förbränningstoalett, frystoalett och toalett a la Balubaindiander.

Men kreativa Apan har kisstolar på läktarna i hela arenan.

Och kom inte och säg att Apan inte bidragit med nya koncept för modern hockey!

Ojojoj, så spännande det är nu. Hoppas de lägger ut filmsekvenser från "Den Första Isträningen". Man vill ju kunna kolla in tekniken, även om man inte är där. Jag talar om tekniken med fiskdammspöet och med banjogittarerna, unikt specialtillverkade för blygdens sexfingriga virtuoser.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Har Norran utnämnt Ap planeten som hockey tokigaste stad i Sverige än då ???

Brukar väl vara en tradition denna kväll att dom gör det efter första isträning varje år !
+2
Kommentera