Luleå HF

115789 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1981112

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Alla som vet något om damhockey står bakom hockeydamerna idag. Att de behandlats så extremt uselt av förbundet som kört svensk damhockey i botten på landslagsnivå vet alla.

Under många år vägrade NHL-spelare att lira för Tre Kronor så länge gnomen Mårts var förbundskapten så visst har det förekommit skit bland herrarna också - men tänk tanken att man satt Porkka-Borken som bas för Tre Kronor senaste åren och han hade kört samma j-a skit som han körde med damerna!

Inte en chans.

Men damerna kunde man behandla så och så har man också fortsatt sedan Porkka försvann: att jävlas med damerna på alla sätt och vis.

Spelarfacket står bakom protesten och det gör alla journalister och alla andra med: några säger försiktigt (fegt) att de "vet inte så mycket" men de flesta vågar svara sanningsenligt och är på damernas sida förstås.

Med ett undantag. SDDE:s vakt Sofia Reideborn, som säger "– Jag tycker att det är helt orimligt, om man ska vara ärlig. – Förbundet borde sätta hårt mot hårt."

Ojoj, soffan. Du verkar inte vara med i matchen, typ. Ungefär som skulle någon sällsynt förekommande rookie på ett Hockeyforum, om alla som skrev där var överens om något t ex "mata inte trollen" välja det tillfället till att plötsligt börja ösa in inlägg för att mata trollen och sedan bli överraskad och kvida för att han inte längre var välkommen på nämnda Forum.

Kan nog förutsätta att denna soffa inte kommer att vara speciellt populär bland andra damhockeyspelare framöver. Och likt trollmataren kommer hon inte att förstå varför.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lille Tommy Dalton förväntas ju gå all-in och sätta TjockSteffe mellan highsticking och Möller, men inleder med att hoppas att Apan ska plötsligt få ihop fyra linor i år, fast de hade ingen alls i fjol.

TjockSteffe får lira mellan Alvarez och highsticking i stället. Man fortsätter den sekterisktiska vägen att tro att highsticking är något att ha medan kapten Möller - den ende riktige hockeyspelaren man förfogar över - får spela andrafiol.

Superdupervärvingen, köpespelaren Oskar från tippeligan får inte ta spaden för den ska lille Gustaf - även det enligt sektens värdegrunnnnnnnd - lägga rabarberna på; se nedanstående bild för bevis.

He he. Skulle inte förvåna mig om MooDoo spöar skiten ur Apan. Igen.
Uppladdat:

450x300-images-5_0.jpegimages-5_0.jpeg

Kommentera