Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1981117

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lille Tommy Dalton förväntas ju gå all-in och sätta TjockSteffe mellan highsticking och Möller, men inleder med att hoppas att Apan ska plötsligt få ihop fyra linor i år, fast de hade ingen alls i fjol.

TjockSteffe får lira mellan Alvarez och highsticking i stället. Man fortsätter den sekterisktiska vägen att tro att highsticking är något att ha medan kapten Möller - den ende riktige hockeyspelaren man förfogar över - får spela andrafiol.

Superdupervärvingen, köpespelaren Oskar från tippeligan får inte ta spaden för den ska lille Gustaf - även det enligt sektens värdegrunnnnnnnd - lägga rabarberna på; se nedanstående bild för bevis.

He he. Skulle inte förvåna mig om MooDoo spöar skiten ur Apan. Igen.
Uppladdat:

450x300-images-5_0.jpegimages-5_0.jpeg

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hockeyförbundet svarar och det är generalsekreterare Tommy Boustedt - som formellt var ansvarig för de extremt misslyckade besluten att hålla gnomen Mårts som boss för Tre Kronor och galenpannan PorkkaBork som boss för damkronorna, som svarar följande:

"- Vi är förvånade över det besked vi nu nåtts av. Förbundet har inga ersättningar till några spelare i något landslag, vi gör ingen skillnad på dam- och herrlandslag."

Är någon förvånad?

Kritiken gällande att förbundet i åratal skitit i vad damspelare och deras klubbor tyckts och bara kört över alla - den låtsas man överhuvudtaget inte om.

Utan kommer med ett goddayxskaft-svar som bara duger för de som inget vet. D v s att damspelarna i åratal varit tvungna att ta ut alla semesterdagar från heltidsarbete med följd att de inte kunnat ha någon semester med partner och eventuella barn, för att delta i varenda läger som PorkkaBork kallade till - annars stängdes de av från Damkronorna i åratal, och utan att skämmas jämför nu PorkkaBork att t ex Bäckström, Henrik Lundqvist och andra med 50-100 miljoner i årslön inte får betalt något om de spelar i Tre Kronor med att lilla Pia, Lotta och Anna, med heltidsarbete för låg lön är förlorar dagsinkomst när de deltar i läger. Inklusive att det nu aktuella samlingslägret har förbundet bara för att jävlas planerat in vid en tidpunkt då regelverket säger att klubbarna INTE ska behöva släppa spelare till Damkronorna.

VET SKÄMS, förbannade gubbvälde!

De här j-a stenåldersfossilerna, skräcködlorna på förbundet begriper uppenbarligen ingenting alls och nu hoppas jag att de lite yngre och mer hemma i modern tid spelarna i Tre Kronor väljer att i solidaritet med damspelarna bojkotta Tre Kronor till dess att förbundet skärper sig utav helvitte. Vilket antakligen innebär att de måste sparka ett antal av de ansvariga nuvarande nollorna.
Kommentera