Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1981445

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tydligen kommer de strejkande damkronorna/spelarfacket idag att presentera en lista över hur de blivit behandlande av förbundet. Typ skickas hem från landslagsturnering i Finland med Ålandsbåt en lördagkväll, får bära herrkläder eftersom förbundet förklarat att "det är "lika" för alla", ges kosttillskott som passerat bäst före-datum, nonchaleras när de vill ha möten med förbundet för att efterfråga långsiktig satsning och vision med mera med mera.

Det känns verkligen inte som att gubbarna på förbundet tar damhockeyspelarna på allvar och inte förvånande att finska landslagsspelare och förbundskapten tycker att Tommy Boustedts "förklaring" att "vi är överraskade, vi behandlar alla lika" är skrattretande.

• Finland vann igen-kligen dam-VM senast, men togs ifrån gludet efter en zebraskandal.

• Sverige åkte ur A-gruppen.

Något får mig att tro att Finlands satsning på sina damhockeyspelare fungerar liiiite bättre än Boustedts...

Jag tycker faktiskt att gubbarna bör sparkas. Boustedt verkar vara en genomtrevlig, kunnig och vettig kille, men man kan inte bortse från att han är formellt ansvarig för att Tre Kronor leddes av gnomen Mårts i flera år där i stort sett alla NHL-spelare tackade nej till VM, ja inte ens svarade när mårts ringde, samt att Damkronorna leddes av PorkkaBork i flera år, vilket ledde till att flera av våra allra bästa damhockeyspelare la ned hockeyn medan Damkronorna tappade mark mot samtliga övriga hockeynationer. Visst kan Boustedt ha gjort många bra saker, men ovan nämner vi hans viktigaste uppgifter och där har han inte annat än ha varit genomusel och sämst någonsin. Och att efter sådana misslyckanden fortsätta att skämma ut sig och visa att han skiter i damhockeyn genom det mediautspel han kom med igår - där hela världen skrattar åt sådana stenåldersfossiler i ledningen för svensk hockey - nej, bort med gubben.

Vad kan vi här näst vänta oss av Boustedet?

Att han instiftar ett pris till snyggaste damhockeyspelaren?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så förbereder vi oss för kvällens match 19.30 i Aparenan.

Den match som Apan själv marknadsför med orden: Världens Bästa Klubblag Kommer På Besök!

Det gäller låtsaslaget DamApan, som ApPea var tvungen att hitta på, eftersom de kommunala sponsorerna ledsnat på Apans förnedrande behandling av damhockeyspelare och hotade med att dra in den kommunaldoping på >10 miljoner årligen man lassar in till Apan.

DamApan har under sin tvååriga existens spelat i en "serie" där endast de och BurkaDamer deltar på riktigt, dvs det av dessa lag som kommer högst får chans att kvala sig upp i SDHL. För att det inte bara ska vara två lag i en "serie" är DaMooDoo och Luleå hyggliga och har varsitt hobbylag med amatörer med.

Och inför varje match mot vårt hobbylag öser ApPravda Norran på med "DamApan möter Luleå Hockey!" samt efter matchen komplett tystnad om de förlorat men "DamApan vann mot Luleå Hockey!" om de vunnit.

Men nu ska denna DamApa för första gången få spela mot riktigt motstånd.

Nu ska DamApan för första gången möta Luleå Hockey.

På riktigt, utan Apsanningar serverade av ApPravda.

Matchen går i Aparenan där hockeyintresset är rekordstort och det blir antagligen fullsatt.

Av tomma stolar, så kallad appublik.
Kommentera