Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1981450

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
KulaShaker: Stiligt! Damkronorna tar bladet från munnen och ger svar på en del av vad Mädhåken och andra efterlyste.

Jag tycker att det vore illustrativt om de plockade fram något exempel, typ en spelare med heltidsjobb vid sidan av hockeyn (rättare: med hockeyn vid sidan av jobbet) och visade upp vad spelaren fått betala i form av förlorad arbetsinkomst, förlorade semesterdagar och så vidare, för att delta i landslaget.

Vidare är det synd att inte debaclet med PorkkaBorken tas fram. Hade man utsatt Tre Kronor för vad man utsatte Damkronorna för skulle det aldrig fått pågå. Skulle PorkkaBork väckt Lidström, Bäckström, Lundqvist och de andra 03.00 och tvigat dem till flermilavandring med full packning i hällande regn...alla som tror att Porkka skulle fått vara kvar räcker upp en hand.

Men det gällde förstås bara ett sådant landslag som man tycker det räcker att hämta hem från landslagsturnering genom att sätta dem på en typisk fyllebåt dvs lördags-Ålandsbåt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Svenska Hockeyförbundets Herr Generalsekreterare Tommy Boustedt förklarade igår att

1. Vi är överraskade över att att Damkronorna gnäller
2. Vi behandlar män och kvinnor lika

Men omvärlden lät sig inte övertygas utan skrattade åt Boustedts förklaringar.

Idag svarar Svenska Hockeyförbundets Herr Generalsekreterare Tommy Boustedt skarpt på kritiken och tydliggör läget för samlad media:

1. Vi är överraskade över att omvärlden håller med Damkronorna;
2. Vi behandlar män och kvinnor lika vilket oomkullrunkeligt bevisas av nedanstående dokumentation:

• Överst: Så transporterar vi herrar efter landslagsturnering

• Nederst: Så transporterar vi damer efter landslagsturnering

Helt lika, och nu ska det väl bli tyst på gnället!

Jag kan dessutom påpeka, tillägger Boustedt, att herrarna fick njuta av denna transport under bara en timme, medan damerna fick lyxa till sig under hela 24 timmar! Så igen-kligen blev damerna 24 gånger bättre behandlade än damerna. Frågor på det?

Tack för ordet. Och nu bjuder förbundet den samlade pressen att delta i sjurätters lunch på Grand. Helt OK krubb, det kan vi garantera eftersom vi äter och dricker arbetslunch på 2-3 timmar där dagligen.
Kommentera