Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1981460

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Svenska Hockeyförbundets Herr Generalsekreterare Tommy Boustedt förklarade igår att

1. Vi är överraskade över att att Damkronorna gnäller
2. Vi behandlar män och kvinnor lika

Men omvärlden lät sig inte övertygas utan skrattade åt Boustedts förklaringar.

Idag svarar Svenska Hockeyförbundets Herr Generalsekreterare Tommy Boustedt skarpt på kritiken och tydliggör läget för samlad media:

1. Vi är överraskade över att omvärlden håller med Damkronorna;
2. Vi behandlar män och kvinnor lika vilket oomkullrunkeligt bevisas av nedanstående dokumentation:

• Överst: Så transporterar vi herrar efter landslagsturnering

• Nederst: Så transporterar vi damer efter landslagsturnering

Helt lika, och nu ska det väl bli tyst på gnället!

Jag kan dessutom påpeka, tillägger Boustedt, att herrarna fick njuta av denna transport under bara en timme, medan damerna fick lyxa till sig under hela 24 timmar! Så igen-kligen blev damerna 24 gånger bättre behandlade än damerna. Frågor på det?

Tack för ordet. Och nu bjuder förbundet den samlade pressen att delta i sjurätters lunch på Grand. Helt OK krubb, det kan vi garantera eftersom vi äter och dricker arbetslunch på 2-3 timmar där dagligen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och DamApan laddar loss inför matchen då de för första gången ska få spela mot ett Riktigt Damhockeylag och det är inte vilka som helst utan världsmästarna för klubblag i damhockey - Luleå Hockey - som ska besöka Aparenan för att spela inför läktare, fullsatta som vanligt. Av tomma stolar.

På Luleå Hockeys sida intervjuas Johanna Fällman som förklarar att det ska bli skitkul att möta DamApan för första gången.

Hon räknar alltså inte in de tjugotalet matcher som Luleås hobbylag lirat mot DamApan - något som ApPravda Norran fläskade in med krigsrubriker varje gång DamApan fick vinna. Lustigt var det den gång de direktsände match, sedan de i veckor haft förberedande artiklar i blaskan varje dag - och så gick hobbylaget från Luleå och vann!

Men på Apans officiella sida gör man inget väsen av matchen alls. Långt in under information om DamCup kan man hitta en rad om att det ska spelas, det är allt.

Men så har ju också ApPea sin egen tolkning över jämlika villkor för damer och herrar: 99% av det som skrivs, skrivs om apherrarna och nu får informationen om att DamApan ska möta Världens bästa klubblag ingen plats alls, eftersom allt är upptaget av nyheter som "Apans supertalang lagade till Korv Stroganoff - alldeles själv!" eller "En f d apas tremännings klasskamrats lillasyster har redan lärt sig att räkna till sex på fingrarna".

Plus förstås att Apan noggrannt väljer vad de kan släppa ut, ur ett värdegrunnnnnndsperspektiv. De räknar förstås med att torska Big Time och en sådant nyhet vill de inte sprida utan i stället tiga ihjäl.

Men DamApans tränare tror att de har chans. Mest eftersom hon, för att kamma till sig, har fått låna fläskkotletten av Apans tidigare 1e dyngspridare, brännvinsjournalisten Fehlman.
Kommentera