Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1981684

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, det var väl trevligt fär de tomma stolarna att få se ett Riktigt Hockeylag på isen.

Luleå gick ut som skulle det bli match men med 0-3 efter sex minuter insåg man att det bara var apmotstånd. Pangade in 0-4, 0-4 och lät sedan tredje perioden bara rinna av.

Men kul att DamApan fick möta Luleå på lite riktigt en gång så att det kunde klarläggas skillnaderna, vackert illustrerande av Luleås vinst med skotten 53-9...

Jag har kontrollerat vad man från Aphåll kommer med efter matchen:

• Apans officiella hemsida: 0
• Apkraft supportrar: 0
• Apmedia Norran: 0

He he. som vanligt försöker de tiga ihjäl fakta som inte passar sekten.

Men resultatet illustrerade mycket väl Luleås storebrorställning gentemot Apan, såväl när det gäller damhockey som herrhockey och ekonomisk ordning och reda.

Det är bara när det gäller att mobilisera tomma stolar som åskådare som Apan är bättre än oss, t o m överlägset bättre. Vi har ju för vana att ha människor på platserna såväl när våra härliga herrar som när våra världsmästardamer spelar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
God morgon Luleåkamrater!

En synnerligen härlig lördagmorgon såhär dagen efter krossen i Apkraftarenan där Apfansen i de tomma stolarna med munnar likt fågelholkar betittade hur damhockey i världsklass ser ut, inte hobbyhockey de pysslat med dessa två år Apdamerna existerat.

Nu fick flickstackarn i målet, målvakten vissa Apfans påstått vara bland de 4 bästa i Sverige (fniss), prova på riktiga skyttar och avslutare för första gången i sitt unga liv stackarn.
Nu inser alla att vara bäst i Apschtaaaan inte räcker långt om man vill komma någon stans, ”ta pucken träningen” är inte vägen till framgång.

På tal om Apschtaaaaan så ökade morgonens munterhet vid en titt i ApPravda Norran.
Tydligen räcker det inte med släckta julgranar, indragen snöröjning och avveckling av kommunal musikskola för att kunna skicka +10 miljoner till Apan. Nej nu drar man ner på busslinjerna för alla utanför tätorten dvs hälfter av Apinvånarna får problem att ta sig till och från hem skola och arbete.
”So what” tycker styrande, alla måste bidra om Apan skall blomstra.
Lyckligtvis finns det andra som misstycker...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: 53-9 är imponerande. Tror vi vann JSM-guld för grabbar på 90-talet med dessa siffror men då snackar vi mål och med MooDoo-utomjordingar. Kul att ni investerar rejält i damlaget. MoDo får kämpa på. Tappar många duktiga damstjärnor söderut (och till Lule) varje år.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: väääldigt intressant NOT!!

Mike.F
Kommentera