Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1981730

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
God morgon Luleåkamrater!

En synnerligen härlig lördagmorgon såhär dagen efter krossen i Apkraftarenan där Apfansen i de tomma stolarna med munnar likt fågelholkar betittade hur damhockey i världsklass ser ut, inte hobbyhockey de pysslat med dessa två år Apdamerna existerat.

Nu fick flickstackarn i målet, målvakten vissa Apfans påstått vara bland de 4 bästa i Sverige (fniss), prova på riktiga skyttar och avslutare för första gången i sitt unga liv stackarn.
Nu inser alla att vara bäst i Apschtaaaan inte räcker långt om man vill komma någon stans, ”ta pucken träningen” är inte vägen till framgång.

På tal om Apschtaaaaan så ökade morgonens munterhet vid en titt i ApPravda Norran.
Tydligen räcker det inte med släckta julgranar, indragen snöröjning och avveckling av kommunal musikskola för att kunna skicka +10 miljoner till Apan. Nej nu drar man ner på busslinjerna för alla utanför tätorten dvs hälfter av Apinvånarna får problem att ta sig till och från hem skola och arbete.
”So what” tycker styrande, alla måste bidra om Apan skall blomstra.
Lyckligtvis finns det andra som misstycker...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Godmorgon, broder! Ja, det var snällt av oss att låta de tomma stolarna få reda på vad damhockey är, när det är på riktigt.

Och trevligt att se hur Apan förtvivlat fortsätter att låtsas som att matchen inte har spelats.

På officiella apsidan skriver man inte ett dugg om resultatet eller om matchen och man gjorde ju ingen som helst reklam för att matchen skulle spelas annat än i en undangömd notis om DamApCup där de så minimalt som möjligt räknar upp matchhtider för DamApCupen.

Norran har en rubrik om att "DamApan föll i första DamApCupen" men vad de i övrigt skriver vet jag inte eftersom de försöker få betalt för den skit de producerar.

Man märker att de inte ens vill nämna Luleå Hockey, inte i sammanhang som innebär att de blir tvungna att förklara hur bra vi är. Så uppför man sig i sekten och det är ju så det brukas i konstiga religiösa och sektsammanhang.

Lika underhållande är det på Apkraft supporterforum. Där finns ju några som brukar skriva om DamApan, den snorige mest känd för att vara en storhatare av damhockey till desss att hans dotra började lira för laget. Denne hade i förväg förklarat att DamApan var superdupertränade i år och - precis som du skriver - att Apan hade en av landets fyra bästa målvakter ti hi. Och nu skulle den snorige på match!

Och vad skriver han efter matchen? He he. Han verkar chockad, paralyserad och även han försöker att onämna Luleå. Bara kommenterar att den bästigaste apvakten var ett durkslag.

I Norrbottenstidningarna finner man förstås ärlig redovisning. "Storkross på Apan" skriver Kuriren och Mimmi Åkerlund har följande bild för att visa hur det såg ut. Trevligt, eller hur? DamAporna ser uppgivna ut och det ser ut som att de försöker gömma sig, när de för första gången får delta i en match mot ett Riktigt Hockeylag.

Och nu sätter vi matchen i rätt sammanhang. Jag har kollat upp DamApans tränings-, serie- och kvalspel och kan meddela:

DETTA VAR DAMAPANS STÖRSTA FÖRLUST NÅGONSIN!

He he. Hyggligt av Luleå att slå av på takten men även med halvfart sedan det med 0-3 efter 6.10 var över kunde Luleå inte undvika att ge DamApan dess historiskt sämsta resultat. Gissa att de måste känna sig knäckta och inte förvånande att hela j-a sekten försöker tysta ned matchen och låtsas som att den inte finns.

STORKROSS, STORKROSS, STORKROSS!
Kommentera