Luleå HF

115476 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1982608

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Om "Värdegrund".

Som alla vet sitter Apan nere i gruvan och tjatar om värdegrunnnnnd så snart de blir påkomna med fingrarna i syltburken.

När en journalist skulle skriva om att ApPea i åratal brutit mot lagen genom att sno åt sig olagliga parkeringsavgifter trots att myndigheterna gång på gång varnat honom - ja, då hotade ApPea journalisten med att han skulle bli körd för all framtid om han publicerade, eftersom sekten Apan då skulle uppfatta detta som att journalisten saknade värdegrunnnnnd.

Ja, allt är förstås bara ord och skitsnack från Apans sida för när det kommer till handling, då är det annat som gäller. Landets värste filmare och fuskare blir lagkapten, tränargänget ylar efter varje förlorad match att det var domarnas fel, det var otur och så vidare - bara inte att det andra laget spelade bra. Och i nära och sliskigt samarbete med ApPravda sprider sekten villfarelserna att de är bästigast på allt och ljuger om att alla våra spelare kommer från blygden och hockeyintresset lokalt är större än någonsin, fast publiken sviker år efter år och läktarna endast uppvisar tomma stolar.

Detta om sekten och dess påhittade värdegrunnnnnnd.

Elva mil norrut finns en klubb som inte snackar skit utan agerar och agerar på rätt sätt.

Idag publicerar Luleå Hockeys VD ett blogginlägg på vår officiella hemsida. Följ länken och läs den!

Där förklaras hur en seriös hockeyklubb agerar och detta blogginlägg borde vara lektion ett för övriga klubbar.

Man är stolt.
Kommentera