Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1982632

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det finns inget som apsekten mår så illa av som nyheter om att Apan torskat mot Luleå Hockey.

På apsidan informerar man på jätteliten plats, väsentligen utan att nämna Luleå Hockey vid namn utan i stället välja "norrbottningarna", "norrderby" och andra omskrivningar, om gårdagens jättekross av Apan, men i termer av "drog det längsta strået", "tursam studs" och så vidare. För att förklara att om nu Luleå Hockey vann, så var det på tur bara.

Att "Hockeysverige" tappat stilen och numera följer sektvärdegrunnnnden avseende apor är ju bekant. Aprunkare Bodin har ju anställt en f d hockeyspelare, misslyckad sådan, från Apschtaan som mest skriver hyllningsartiklar om apor från blygden som olyckats. Men i går kväll tvingades han med små bokstäver informera om att Apan torskade mot Luleå och körde då in apsanningar i rubriken och påstod att Luleå bara vann med uddamålet samt körde sektterminologi och förklarade att det berodde på att Luleå drog längsta strået, det vill säga vann på tur.

Idag går aprunkarplatsen ett steg längre och har nu gömt undan "nyheten" så att de presenterar en massa ointressant tjafs som nyheter dag för dag - men hur det gick för Apan i går, lögnen om uddamålsseger och bortförklaringen där man skyllde på tur: det har de flyttat bort. Så nu finns inte torsken, allt enligt klassiska sektmanér.
Uppladdat:

450x300-images-3_1.jpegimages-3_1.jpeg

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Glöm inte att vi vann komfortabelt trots att vi hade 3 stjärnor borta: Larsson, Iilomäki samt Farley. Skaik hade alla sina med.
Kommentera