Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1982629

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu har vi ju redan konstaterat att Apan nog inte finns, eftersom ingen kunnat identifiera någon hockey som apspelare presterat under de utlovade träningsmatcherna.

Senast igår var det ju storkross i Delfinen och någon hockey av bortalaget noterades inte, även om särskilt noggranna rapporterar att de kan ha upptäckt folk som slagits med klubbor eller glidit omkring i knapp styrfart alternativt stått med spade och kastat in puckar, dvs typiska symptom för aphockey.

På Apans officiella hemsida har de publicerat ett otal artiklar som påstår att de i kväll ska gå på is mot Burkölen.

Kan det vara så? Kommer aporna att dyka upp?

Finner också att Sportkanalen anger att de kommer att sända match mellan Apan och Burkölen med start 18.50. Kan det stämma?

Fan trot. Men jag hoppas att det verkligen blir match och kommer förstås inte att missa chansen att få se Västerbottens historiska och uppskattade ishockeylag med anor - Burkölen - storkrossa Apan om nu aporna vågar visa sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jag har haft matchen Apan-Burkölen uppe, men eftersom jag haft ett omfattande projekt med deadline idag, har jag inte sett mycket. Nu har jag i a f levererat två kompletta underlag på >300 sidor och släppt jobbet, öppnat en Mariestads Ox, som rann ned på två minuter, gott!

Har alltså bara strötittat på matchen, men det sammanlagda intrycket är att Apans spel inte alls håller och att Burkölen stundtals dominerat så pass att de definitivt borde ha vunnit matchen.

Men de saknade domare och hade i stället de två aprunkarna Öhlund-Björck och därmed visste man att det skulle gå som det gjorde. De vidriga aprunkarna visade ut Burköl efter Burköl efter Burköl i första perioden till dess att Apan lyckats få in en puck till 1-0.

Därefter var det mest Burkölen, även om aprunkarna saboterade matchen genom att visa ut hit och dit utan att någon förstod varför, annat än att aprunkarnas plånböcker säkert blev välfyllda, och knepigt nog var det fortfarande bara 1-0 med ett par minuter kvar.

Då tog Burkölen ut vakten och då satte Apan 2-0: hur? Genom att den galne kvänen slår något som först ser ut som en icing men när pucken studsar ut från sargen igen målar en apa, sedan får de också in 3-0 efter ett slag mot sarg i mittzon, som vallas in i det öppna målet.

Första målet? Puck som studsade i sargen på kortsidan, åkte ut framför mål varpå en apa satte den.

Snacka om att alla Apans mål kom efter sargstudsar! Har de möjligen hittat något nytt fusk, förenligt med värdegrunden?

För övrigt grymt att denna match fick de tomma stolarna i Aparenan knappt se, eftersom Burkölarna tagit med sig så många supportrar att man räknade >5000 på läktarna.

I vilket fall mycket svårt att tro att detta var en match mellan lag från två olika divisioner men det är förstås klart att Burkölen nog kommer att bli ett topplag i Allsvenskan medan Apan blir ett bottenlag i SHL och det finns en alldeles utmärkt möjlighet att just dessa två lag möts till våren 2020 om en plats i SHL 2020-2021.

Efter det spel man såg idag är det tämligen säkert att Burkölen vinner en sådan kommande matchserie. Bland annat eftersom de har en alldeles strålande målvakt, Joe Cannata, medan Apan har lille Gustaf, Norsken och mannekängen som mest imponerar genom att kasta in puckar i mål i var och varannan match.

Härligt att se Burkölens hockey!

Och härligt att se Apans hockey, det vill säga brist på sådan.

I dagens match trots att de satt TjockSteffe swingpjatten på läktaren. Ska de redan sparka och skicka hem den superspelaren, NHL-proffset, ikonen, stjärnornas stjärna, tro?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det finns inget som apsekten mår så illa av som nyheter om att Apan torskat mot Luleå Hockey.

På apsidan informerar man på jätteliten plats, väsentligen utan att nämna Luleå Hockey vid namn utan i stället välja "norrbottningarna", "norrderby" och andra omskrivningar, om gårdagens jättekross av Apan, men i termer av "drog det längsta strået", "tursam studs" och så vidare. För att förklara att om nu Luleå Hockey vann, så var det på tur bara.

Att "Hockeysverige" tappat stilen och numera följer sektvärdegrunnnnden avseende apor är ju bekant. Aprunkare Bodin har ju anställt en f d hockeyspelare, misslyckad sådan, från Apschtaan som mest skriver hyllningsartiklar om apor från blygden som olyckats. Men i går kväll tvingades han med små bokstäver informera om att Apan torskade mot Luleå och körde då in apsanningar i rubriken och påstod att Luleå bara vann med uddamålet samt körde sektterminologi och förklarade att det berodde på att Luleå drog längsta strået, det vill säga vann på tur.

Idag går aprunkarplatsen ett steg längre och har nu gömt undan "nyheten" så att de presenterar en massa ointressant tjafs som nyheter dag för dag - men hur det gick för Apan i går, lögnen om uddamålsseger och bortförklaringen där man skyllde på tur: det har de flyttat bort. Så nu finns inte torsken, allt enligt klassiska sektmanér.
Uppladdat:

450x300-images-3_1.jpegimages-3_1.jpeg

Kommentera