Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1983020

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: He he he. Liksom samtliga* apspelare som försökt i NHL och inte hållit måttet utan ratats - hur många är de nu; fler än tio tror jag? - väljer Oskar Lindberg att INTE återvända till Apan.

Är det inte dags för media att nu genom ett uppsökande reportage ta reda på varför alla ex-apor skyr Apan som pesten? De enda som "återvänt" är ju de som varit helt hopplösa och misslyckats så att t o m Apan varit tvungen att sparka dem. Typ den fantastiske supertalangen, NHL-stjärnan Alm, som hade ett fantastiskt poängsnitt i Apan när han kom "Hem till blygden"; låt vara med den enda detaljen att målen ramlade in i fel bur, en ren lasus.

Nu har de ju sparkat CryBert, som aporna själva förklarade var anledningen till att ingen ville "hem" men det är tydligt att de måste sparka fler. Kanske sparka samtliga och bara behålla den nye ordföranden, brännvinsadvokaten som har en unikt stor erfarenhet. Som konkursförvaltare.

Läser på Apkraft hur supportrarnas förtvivlan inte når några gränser och det är samma kommentarer som man läst varje gång de hoppats får en återvändare, bara för att finna att ingen som kan Apan vill dit.

Men jag tycker inte att de ska vara så ledsna. Det finns ju lovande tecken. T ex TjockSteffe som kanske blir av med sina 10-15 kg övervikt nu när Tåmsån satt klorna i honom. Visserligen bedömde ett antal NHL-lag under senaste säsongerna att TjockSteffe var helt slut, men enligt sektens apsanningar är ju Apan världens bästigaste på att snabbt utveckla spelare till NHL-stjärnor. Så det ordnar sig nog.

Och som inte det var nog väntar ju Apan som lax på löken och is på kon att släppa in Fläskberget igen! Fläskbergets rehabbande - som visserligen fr a bestått i att han vikt ut sig i diverse mindre nogräknade tidningar - lovar ju gott - det ryktas att han lyckats genomföra flera 30 sekunders-pass utan att tappa balansen och ramla pladask på isen när han satt av med sin, för kroppshyddan mäktiga fart på c:a 2-3 km / tim.
Kommentera