Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1982912

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ha ha så j*vla bra!

Oskar Lindberg som vore en våt dröm för Apfans som svaret på allt nu när SvingPjatten visat sig vara en fat and happy kalkontransatlant.
Bland vissa hardcore Apfans på Nordkraft fanns han redan med i ”deras” laguppställningar men tji fick de för han är klar för Swizz.

Detta gjorde min dag.
Jag blev glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: He he he. Liksom samtliga* apspelare som försökt i NHL och inte hållit måttet utan ratats - hur många är de nu; fler än tio tror jag? - väljer Oskar Lindberg att INTE återvända till Apan.

Är det inte dags för media att nu genom ett uppsökande reportage ta reda på varför alla ex-apor skyr Apan som pesten? De enda som "återvänt" är ju de som varit helt hopplösa och misslyckats så att t o m Apan varit tvungen att sparka dem. Typ den fantastiske supertalangen, NHL-stjärnan Alm, som hade ett fantastiskt poängsnitt i Apan när han kom "Hem till blygden"; låt vara med den enda detaljen att målen ramlade in i fel bur, en ren lasus.

Nu har de ju sparkat CryBert, som aporna själva förklarade var anledningen till att ingen ville "hem" men det är tydligt att de måste sparka fler. Kanske sparka samtliga och bara behålla den nye ordföranden, brännvinsadvokaten som har en unikt stor erfarenhet. Som konkursförvaltare.

Läser på Apkraft hur supportrarnas förtvivlan inte når några gränser och det är samma kommentarer som man läst varje gång de hoppats får en återvändare, bara för att finna att ingen som kan Apan vill dit.

Men jag tycker inte att de ska vara så ledsna. Det finns ju lovande tecken. T ex TjockSteffe som kanske blir av med sina 10-15 kg övervikt nu när Tåmsån satt klorna i honom. Visserligen bedömde ett antal NHL-lag under senaste säsongerna att TjockSteffe var helt slut, men enligt sektens apsanningar är ju Apan världens bästigaste på att snabbt utveckla spelare till NHL-stjärnor. Så det ordnar sig nog.

Och som inte det var nog väntar ju Apan som lax på löken och is på kon att släppa in Fläskberget igen! Fläskbergets rehabbande - som visserligen fr a bestått i att han vikt ut sig i diverse mindre nogräknade tidningar - lovar ju gott - det ryktas att han lyckats genomföra flera 30 sekunders-pass utan att tappa balansen och ramla pladask på isen när han satt av med sin, för kroppshyddan mäktiga fart på c:a 2-3 km / tim.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar idag att den finska supertalangen Jesse Puljujärvi lämnar NHL och tar ett omtag i sitt Kärpet.
Det var ju han som Apsekten pressade med komsi komsisamtal när han just fyllt 13år.....13år.....han gick i årskurs 6.....årskurs 6!
Fan han var ju knappt könsmogen och då försökte Apsekten intala barnet att lämna familj, land och språk för att flytta till Apschtaaaaan för att där börja årskurs 7 och drillas i sekthockey.
Hur fan tänkte man?

”Jo grappar ofelbara Apbossar så här gör vi”
Vi bearbetar barnprospectsen 3 år tidigare än alla andra, ja fan så gör vi. Det etiska skiter vi i för vi är Apan och vi gör aldrig fel serru för det skriver ApPravda Norran.

Det finns nog ingen tvekan att andra SHL-lag kände till om superbarnet från Torneå men hos dem var moral ledstjärnan och man väntade med telefonsamtalen tills Jesse närmade sig börja gymnasiet men inte Apan inte.
Bra som tusan att Apans oetiska värdegrund nu också är känt på andra sidan Bottenviken så även den marknaden är rökt för sekten.

Man blir glad!
Kommentera