Luleå HF

115679 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1984005

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Tyvärr annonserade Sundis sin avgång lite för sent, hade han gjort det litet tidigare hade vi kunnat hugga både på Tomas J och Kenta men nu är det som det är.

Om man inte har en given ser jag gärna någon som antingen försökt jobba sig fram via Div 1/Allsvenskan eller som i det hör fallet via damhockeyn. Egentligen spelar det ingen roll men det känns mer som om man jobbat sig till chansen. När en gammal spelare ges ett sådant jobb så kännes mer som att får chansen. Som alla jobb så gör man misstag och så är det bättre att få göra dem på vägen upp. Så av alla namn som räknats upp så känns Glader ändå vettigast.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Klokt resonerat. Bulan kan man tycka är a natural, men faktum är att han fick köra några år som coach i dividion 1 för Pite innan han gjorde detsamma för lules junisar och därefter 4 år i SHL som ass till Rönken innan han - med 9 års erfarenhet - blev huvudtränare i SHL först i Pölsan och nu hemma i Luleå.

Vet att som bas för junisarna skickade han en gång in en femma i ett byte med samtliga spelare iklädda solglasögon - vete fan om de inte käkade banan också.

Det man kan fundera över är förstås steget från dam- till herrhockey och vad hans - förstås toppkompetens för damhockey - är värd för herrhockey. Vore intressant att se förstås.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Johan Forsberg t MoDo.
Kommentera