Luleå HF

115679 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1985687

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
VAd tycker jag totalt om säsongen trots en lite snöplig förlust i semin?
Suverän, måste jag säga...trodde inte inför säsongen att vi skulle sluta som tvåa i tabellen efter 52 omgångar och ta oss till semi. Trodde på plats 6 ungefär och utgång i kvart som bäst med det lag vi förfogade över, speciellt var jag orolig på backsidan som såg ung och viktmässigt tunn ut. Men spelare som Sellgren imponerade och Erik Gustavsson blev en riktig kung på backen efter de trevande första 10-15 omgångarna för hans del. Pontus Själin överraskade dock mest på mig innan alla skador. Värdelös säsongen innan men bra säsongen 18/19 innan skadorna.
Fortfarande tycker jag dock att våra forwards får lägga för mkt energi på att hjälpa de fysiskt svaga backarna i egen zon men totalt sett så blev jag positivt överraskad av backspelet. Framåt hade vi mer talang, spelet såg riktigt bra ut större delar av säsongen, tyvärr är vi dock för ineffektiva...känns som vi behövda skapa en h-vetes massa för att få mål.
Men Bulan ska ha en stor eloge att han lyckades så bra med en bgränsad spelarbudget jämfört med andra lag så våran säsong slutade minst sagt i dur, både sportsligt och ekonomiskt...kul
Att vi dessutom var bättre än lillebror SKAIK i både grundserien och slutspel gjorde ju inte saken sämre :-)
Kommande säsong ser jag fram emot...nu har jag dock högre krav då Luleå har värvat bra ut ser ännu vassare ut, tycker dock att backsidan behöver en Engsund typ till för att jag ska känna mig nöjd men vi borde sluta bland de tre bästa efter 52 omgångar och ta oss MINST till semi.
Kommentera