Luleå HF

115476 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1985802

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
He he. NHL-stjärnan Ahlm fixar mål på Apan, precis som han gjorde match efter match förra säsongen, men med skillnaden att idag spelar han Oskars tröja.

SeMer låter aprunkare Lindberg "kommentera" matchen. Diskutabel åtgärd att låta en malign supporter kommentera ett lag, ungefär som ApPravda Nollan pysslat med i åratal.

Aprunkaren får sitt lystmäte i paus då han först intervjuar ex-Apan Ahlm, sedan köpespelaren från blygden, TjockSteffe.

Och Oskars leder efter första perioden med 0-1 mot Apan:-)

I Gåttlabörrrg har Pölsan ledningen 0-2 mot Frölunda
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Efter två perioder Apan-Oskars 3-4.

Inte är så överraskande bl a eftersom highsticking är skitsur på Tommy Dalton som inte instruerat alla övriga apor att highsticking ska ha ALLA chanser med hänvisning till att så gjorde man i fjol då möller och highsticking var de två spelare som avlossade allra mest skott i hela SHL, med en fantastisk framgång som resultat, i form av att Apan nådde kvartsfinal innan de sparkades ut av Djurgårn.

Men också eftersom Apan valt att gödsla denna OS-lina ekonomiskt med jättelöner, och inte lägga många korvören på vakter utan plockat in lille gustaf samt norsken-oskar som tävlar med varandra om att kasta in puckar.

Mer överraskande att Pölsan borta krossar seriens jättefavorit enligt många, Fröunda, som nu ligger under med knepiga 0-5 efter två perioder och skottsiffrorna 14-16. Här gäller det alltså två lag som båda valde att släppa iväg Luleåutbildade vaktprodukter i somras och Frölundas verkar, av siffrorna 69% räddningar, vara det lag som valde mest fel. Men Frölunda har ju plockat in en ytterligare Luleåprodukt - Rubinen - och gissningsvis ger väl Rogern honom spaden i tredje?!
Kommentera