Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1985883

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Efter två perioder Apan-Oskars 3-4.

Inte är så överraskande bl a eftersom highsticking är skitsur på Tommy Dalton som inte instruerat alla övriga apor att highsticking ska ha ALLA chanser med hänvisning till att så gjorde man i fjol då möller och highsticking var de två spelare som avlossade allra mest skott i hela SHL, med en fantastisk framgång som resultat, i form av att Apan nådde kvartsfinal innan de sparkades ut av Djurgårn.

Men också eftersom Apan valt att gödsla denna OS-lina ekonomiskt med jättelöner, och inte lägga många korvören på vakter utan plockat in lille gustaf samt norsken-oskar som tävlar med varandra om att kasta in puckar.

Mer överraskande att Pölsan borta krossar seriens jättefavorit enligt många, Fröunda, som nu ligger under med knepiga 0-5 efter två perioder och skottsiffrorna 14-16. Här gäller det alltså två lag som båda valde att släppa iväg Luleåutbildade vaktprodukter i somras och Frölundas verkar, av siffrorna 69% räddningar, vara det lag som valde mest fel. Men Frölunda har ju plockat in en ytterligare Luleåprodukt - Rubinen - och gissningsvis ger väl Rogern honom spaden i tredje?!
Kommentera