Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1986095

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så gratulerar vi återigen blygdens lag, Aporne, där köpelaget seniorerna igår lyckades med den makalösa bedriften att spela oavgjort mot SHL-debutanterna från Oskarshamn; samt ta bonuspinne efter en fånig utvisning på gästerna.

Men det är inte bara seniorerna som öppnat starkt.

På hemmaisen Aparenan har också Apans A-junisar inlett säsongen utmärkt när de imponerat mot Luleå genom att bara torska med 1-4, och likaledes Apans B-junisar genom att bara torska mot Burkölen med 1-2.

Som alla känner till har Västerbotten redan sparkats ut TV-pucken och kan titta på när Norrbotten och de övriga 7 lagen lirar slutspel om en månad.

Vi märkte ju redan i CHL när Apan hemma bara torskade med 1-2 mot det internationella superlaget Grenoble att Apan skulle bli stark på bred front i år.

Och som synes firar alla blygdens lag stora triumfer direkt och nu väntar vi bara på att DamApan ska komma igång i sin låtsasserie mot hobbylag, ledde av icke avlönade materialförvaltare och ledare.

Blygdens lag äger loss!

Men - vad är en blygd?

På nätet hittar vi omedelbart besked vad det gäller den blygdkapsel, som Apan med intill visshet gränsande sannolikhet oomkullrunkeligen kommer att byta spelardräkter till:

En blygdkapsel (även skamkapsel, byxpung, braguette, braghetto) var en tygpåse som täckte mannens genitalier under en tid (renässans, 1500-tal) när hosor ännu användes istället för byxor och skörten på mannens kjortel kortats mycket.

Blygden, eller skammen alltså. Det handlar alltså om att sekten marknadsför "Skammens lag",

Precis som vi länge förstått. När de utsett ett fuskande och filmande Fläskberg till kapare.

Eller - som de säger när de smygsmuttar fickljummen skogsstjärnan i Aparenan - det här är också Brygdens lag!
Kommentera