Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1986075

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Ja, Oskars har ju alla räknat med snabbt ska etablera sig på plats 14 och hängas av redan innan våren. Och kanske blir det förstås så.

Jag såg många av Oskars matcher när de kvalade sig hela vägen till SHL och det laget imponerade; snabbt rivigt och med en väldig kämpavilja. En del av det finns förstås kvar men det är ju ett lite annat lag de kommer med nu. Ändå hade det inte förvånat mig om de spöat Apan igår, eftersom jag tycker att Apan är så ihålig och vilken lagdel som helst kan kollapsa, vanligen vakten. Nu är jag visserligen färgad och ser Apmatcher med glasögon utan svartgult filter men tycker nog att de hade ett visst stöd av zebrorna och med bara lite mer oflyt kunde nog Oskars ha vunnit. Apan kommer nog att avslöjas mer rejält när de får möta lag på högre nivå. På tisdag tar de emot Warulfven och på torsdag ska de ner till vilda Trottoarkanten. Jag tror att det finns goda förutsättningar för att Apan efter tre omgångar ligger kvar på de 2 poäng de fick med sig i går.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
SDHL har startat så smått och vi noterar att Stocksund SDE inlett med att bortaslå DamPungen med 0-2 efter skottsiffrorna 31-24 och idag Damgården med 1-3 efter skottsiffrorna 34-19.

Stockund har ju år efter år varit ett av de lag som hamnat under strecken och tvingats kvala sig kvar, bl.a. genom att ösa in mål på DamApan senaste två åren.

Men i år tycks Stocksund bli starkare än tidigare. Vilket bl.a. tycks bero på Adam Redieborns syrra Sofia, som hanterar Stocksunds spade och nu inlett med att rädda 64 av 65 skott och med 98,46% räddningar nå ända upp till plats 2 på damernas vaktlista.

Men plats 1 når hon inte. Den har världsmästarlaget Luleå Hockeys vakt Sara Grahn. Med 100%.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så gratulerar vi återigen blygdens lag, Aporne, där köpelaget seniorerna igår lyckades med den makalösa bedriften att spela oavgjort mot SHL-debutanterna från Oskarshamn; samt ta bonuspinne efter en fånig utvisning på gästerna.

Men det är inte bara seniorerna som öppnat starkt.

På hemmaisen Aparenan har också Apans A-junisar inlett säsongen utmärkt när de imponerat mot Luleå genom att bara torska med 1-4, och likaledes Apans B-junisar genom att bara torska mot Burkölen med 1-2.

Som alla känner till har Västerbotten redan sparkats ut TV-pucken och kan titta på när Norrbotten och de övriga 7 lagen lirar slutspel om en månad.

Vi märkte ju redan i CHL när Apan hemma bara torskade med 1-2 mot det internationella superlaget Grenoble att Apan skulle bli stark på bred front i år.

Och som synes firar alla blygdens lag stora triumfer direkt och nu väntar vi bara på att DamApan ska komma igång i sin låtsasserie mot hobbylag, ledde av icke avlönade materialförvaltare och ledare.

Blygdens lag äger loss!

Men - vad är en blygd?

På nätet hittar vi omedelbart besked vad det gäller den blygdkapsel, som Apan med intill visshet gränsande sannolikhet oomkullrunkeligen kommer att byta spelardräkter till:

En blygdkapsel (även skamkapsel, byxpung, braguette, braghetto) var en tygpåse som täckte mannens genitalier under en tid (renässans, 1500-tal) när hosor ännu användes istället för byxor och skörten på mannens kjortel kortats mycket.

Blygden, eller skammen alltså. Det handlar alltså om att sekten marknadsför "Skammens lag",

Precis som vi länge förstått. När de utsett ett fuskande och filmande Fläskberg till kapare.

Eller - som de säger när de smygsmuttar fickljummen skogsstjärnan i Aparenan - det här är också Brygdens lag!
Kommentera