Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1990227

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag tycker du ska göra motsvarande lista men med de riktigt trogna supportrarna. Blygdens stolar. Där kan man snacka om att toppa värdegrunnnndddstabellen 😂🙄
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ortio på gång till SHL?

Ja, apsupportrarna har ju länge försökt få sekten att inse att utan en hygglig vakt är det kört.

Ortio lämnade ju Apan för större pengar från KHL-laget Vityaz Podolsk under senaste säsongen, men plötsligt - 1 juni - beslutade Podolski för att sparka Ortio. Sedan dess har han och hans agent - flickjägaren Thomas Sjögren - letat efter ny klubb men inte lyckats. De ville i första hand få ett KHL-kontrakt men det gick inte och därefter hade de på gång ett kontrakt i Schweiz, men även det frös inne. Det innebar att de riktigt stora pengarna var körda för Ortio i år och i det läget annonserade de 9 september att "Ortio är beredd att spela i SHL".

Varpå apsupportrarna gick bananas, men hittills till ingen nytta. Apan har ju murat in sig i hörnet genom att lägga sig till med tre mediokra vakter av typen "kastar in puckar"-nissar. Dels en mannekäng som dessutom är borta till slutet av året. Dels "produkten från blygden" - som de lögnaktigt påstår att lille gustaf är och just nu figurerar han som "förstevakt" för Apan. Och slänger in puckar. Och så har Erik och Lill-Nisses farsa köpt en vakt på norsk nivå; och denne Oskar imponerade genom att rädda en massa puckar...bara för att dessutom schabbla in minst en puck per match.

Så Apan verkar körd och det beror väl på att den gått "Upp som en sol, ned som en pank Apa!" Det vill säga börsen är tom.

Men Ortio ryktas till SHL? Ja, det är Djurgårn som visar intresse. Det låter just nu som att de blir av med sin vakt Jensen för åtminstone några månader och därför kanske de hämtar in Ortio.

Vi får se vad som händer, men ett vet vi: att om gårdarna plockar in Ortio kommer apsupportrarna inte att förlåta sekten för att de fyllde på med blaha-blaha-vakter och lät Ortio dra på sig gårdartröjan.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
bisterfinnen: Och här kommer den.

Topplistan över Blygdens Stolar 2019-2020, när de riktigt trogna supportrarna invaderat Aparenan för att ge sitt massiva, orkanliknande värdegrunnnnnnndsstöd till Aphockeyn:

• 2 235 tomma stolar Apan-Warulfven
• 1 277 tomma stolar Apan-Frölunda
• 670 tomma stolar Apan-Oskars

Vi kan konstatera att de tomma stolarna redan levererat en synnerligen imponerande insats i matchen mot Warulfven och frågan är om de orkar mobilisera sig till att slå detta rekord?

Men många menar att det finns en god möjlighet till ytterligare hjälteinsats redan nu på torsdag när den sparkade CryBert återvänder till platsen för brottet, gruvbrottet.

Den imponerande insatsen nyligen mot Warulfven innebar att man bara lågt drygt 60 personer över det allra sämsta publikresultatet för Apan i Elitserien/SHL på närmare trettio år: 3 492 personer, de närmast sörjande 13 januari 2007.

Men kom nu ihåg att Apan genom ApPeas hybrishysteriska ryck byggde ut Aparenan rejält för några år sedan. På alla andra platser innebär en utbyggnad att publikkapaciteten ökar, men inte när sekten får råda och ApPea ska bygga lyxrestaurang där han och hans sektpolare äter gratis "arbets"-luncher och -middagar. Nej, den "utbyggnaden innebar att maximalt antal platser sjönk från 6 001 platser till 5 801 platser.

Och det betyder att maximalt antal tomma stolar "såg" på matchen 13 januari 2007 - nämligen 2 509 tomma stolar! Ett hantastiskt resultat!

För att sätta ett historiskt rekord för antal tomma stolar måste alltså Apan lyckas med att bara lura in 5 801 - 2 510 = 3 291 personer. Kanske fixar de det redan nu på torsdag mot Pungen?

Bara att konstatera att stampubliken, de tomma stolarna, ser ut att gå en imponerande säsong till mötes, efter den storsatsning, nej, stolsatsning, de beslutade om vid de tomma stolarnas årsmöte, varifrån följande bild togs:
Kommentera