Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1993008

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Costanza: Jo, det flinet glömmer man inte, och det har man flinat gott åt. Och det var nog mycket enklare förr, när lagen ofta var desamma år efter år, med undantag för några enstaka byten. Numera får ju klubbar ofta byta halva truppen och det har förstås trissat upp lönerna för spelarna, samtidigt som det gjort jobbet som ansvarig för att se till att klubben har ett lag mycket, mycket mer krävande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ser på vår hemsida att våra A-junisar tar emot Apjunisarna i Delfinen i kväll, samt att vårt damlag möter Damgården på fredag.

På Apsidan informerar de också om junismatchen, samt om DamApans "seriepremiär" vilket är ikväll, i Aparenan, då de möter "Luleå?"

Jahaja, det är hobbylaget Luleå som DamApan möter, ja just det, DamApan lirar ju inte på riktigt utan i den där lilla låtsasserien som bara DamApan och BurkaDamen kan vinna, för att sedan, efter "serievinst", piskas av Damlag från södra Sverige.

Men APPravda Nollan låtsas ju som att inte världens bästa damlag från Luleå existerar och brukar skriva upp matcher mellan DamApan och Luleås hobbylag som fan. För att lura i sekten att Apan är bästigast på damhockey.

Och ja. Mycket riktigt. Nollan sänder låtsasmatchen live!

Förra gången de sände ett "möte" mellan DamApan och "Luleå" live skrev de ju upp mötet i en massa artiklar innan - och så spöade hobbylaget Luleå DamApan!

Så efter matchen - när de förberett artiklar om hur bästigast Apan varit och hur de VUNNIT... - blev det ingenting. Bara en notis på sidan 13 om hur DamApan kommit på en hedrande andraplats i gårdagens match, medan "ett lag från norr" kommit "näst sist".

Men nu drar de på igen, troligen för att sekten inte ska bry sig om alla larm avseende hur kommunen vansköter sina uppdrag, sedan de öst över >10 miljoner till Apan och därefter fortsätter att köpa tomma stolar i match efter match.

Om någon inte skulle släppa kommunalkritiken, fläskar de på med en hyllningsartikel om sin favoritpolitiker.
Kommentera