Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1993030

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ser på vår hemsida att våra A-junisar tar emot Apjunisarna i Delfinen i kväll, samt att vårt damlag möter Damgården på fredag.

På Apsidan informerar de också om junismatchen, samt om DamApans "seriepremiär" vilket är ikväll, i Aparenan, då de möter "Luleå?"

Jahaja, det är hobbylaget Luleå som DamApan möter, ja just det, DamApan lirar ju inte på riktigt utan i den där lilla låtsasserien som bara DamApan och BurkaDamen kan vinna, för att sedan, efter "serievinst", piskas av Damlag från södra Sverige.

Men APPravda Nollan låtsas ju som att inte världens bästa damlag från Luleå existerar och brukar skriva upp matcher mellan DamApan och Luleås hobbylag som fan. För att lura i sekten att Apan är bästigast på damhockey.

Och ja. Mycket riktigt. Nollan sänder låtsasmatchen live!

Förra gången de sände ett "möte" mellan DamApan och "Luleå" live skrev de ju upp mötet i en massa artiklar innan - och så spöade hobbylaget Luleå DamApan!

Så efter matchen - när de förberett artiklar om hur bästigast Apan varit och hur de VUNNIT... - blev det ingenting. Bara en notis på sidan 13 om hur DamApan kommit på en hedrande andraplats i gårdagens match, medan "ett lag från norr" kommit "näst sist".

Men nu drar de på igen, troligen för att sekten inte ska bry sig om alla larm avseende hur kommunen vansköter sina uppdrag, sedan de öst över >10 miljoner till Apan och därefter fortsätter att köpa tomma stolar i match efter match.

Om någon inte skulle släppa kommunalkritiken, fläskar de på med en hyllningsartikel om sin favoritpolitiker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja apsanningarna står som spön i backen i ApPravda men vad är annat begära där inaveln i Schtaaaan huserat fritt utan att man släppt in nytt blod och influencer utifrån för att nära lögnen om att allt i ApSchtaaaan är bästigast i världen juh.

Ett välkänt fenomen i orter med hög andel frikyrkor och i ApSchtaaaaan är den andelen jättehög ja rent av skithög.

Som nu som du så illustrativt visar att ”nu minsan skall Apdamerna möta Luleå Hockey” jojomen och Pravda direktsänder tv, så det så.
Visst men det är vårat hobbylag en grupp flickor som tar hockeyn med en klackspark och som lika gärna lagt de timmarna på balett, joga eller pilates men som av ren barmhärtighet ställer upp för att division 1 norra dam skall få ihop till en serie.

MoDo gör samma sak så Löven och Apan gör upp om vem som får kvala vidare och att på sidan beskåda hur ApPravda hissar serien är milt uttryck skrattretande.
Speciellt i år när enda utmanaren Löven knappt får ihop ett lag.
Förlorade igår med 8-1 mot MoDos hobbylag för man fick bara ihop 9 utespelare och 1 målvakt.

Apan springer hem serien i vinter och ApPravda kommer vältra sig i krigsrubriker och artiklar hur bra Apdamerna är men vi vet ju alla att när de skall mäta sig med SDHL-lag blir det pinsamt, som nu i höst när de fick möta riktiga LuleåHockey och torskade med 8-0.

Nej inte blir det något SDHL för Apdamerna (till Peas förtjusning) hur mycket än Pravda lismar. Botten av SDHL är betydligt starkare nu än tidigare samt att lag som Södertälje, Karlskrona och framförallt FBK satsar rejält. Enda chansen är att SDHL utökas till 16 lag då kanske Apdamerna kommer med för på sportsliga grunder är uteslutet.
Kommentera