Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1993044

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja apsanningarna står som spön i backen i ApPravda men vad är annat begära där inaveln i Schtaaaan huserat fritt utan att man släppt in nytt blod och influencer utifrån för att nära lögnen om att allt i ApSchtaaaan är bästigast i världen juh.

Ett välkänt fenomen i orter med hög andel frikyrkor och i ApSchtaaaaan är den andelen jättehög ja rent av skithög.

Som nu som du så illustrativt visar att ”nu minsan skall Apdamerna möta Luleå Hockey” jojomen och Pravda direktsänder tv, så det så.
Visst men det är vårat hobbylag en grupp flickor som tar hockeyn med en klackspark och som lika gärna lagt de timmarna på balett, joga eller pilates men som av ren barmhärtighet ställer upp för att division 1 norra dam skall få ihop till en serie.

MoDo gör samma sak så Löven och Apan gör upp om vem som får kvala vidare och att på sidan beskåda hur ApPravda hissar serien är milt uttryck skrattretande.
Speciellt i år när enda utmanaren Löven knappt får ihop ett lag.
Förlorade igår med 8-1 mot MoDos hobbylag för man fick bara ihop 9 utespelare och 1 målvakt.

Apan springer hem serien i vinter och ApPravda kommer vältra sig i krigsrubriker och artiklar hur bra Apdamerna är men vi vet ju alla att när de skall mäta sig med SDHL-lag blir det pinsamt, som nu i höst när de fick möta riktiga LuleåHockey och torskade med 8-0.

Nej inte blir det något SDHL för Apdamerna (till Peas förtjusning) hur mycket än Pravda lismar. Botten av SDHL är betydligt starkare nu än tidigare samt att lag som Södertälje, Karlskrona och framförallt FBK satsar rejält. Enda chansen är att SDHL utökas till 16 lag då kanske Apdamerna kommer med för på sportsliga grunder är uteslutet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Helt sjukt - BurkaDamen är hyggliga och kör match i serien fastän de bara har 12 spelare; två femmor, en målvakt och en extra utespelare. Femmorna får alltså gå in varannat byte och skulle någon spelare inklusive vakten skadas, ja, då har de en enda utespelare att kasta in.

Imponerande ändå att BurkaDamen stod emot och höll 0-0 hela första perioden - och t.o.m. tog ledningen med 0-1 tidigt i andra perioden. Innan MooDoos hobbylag med fyra femmor av spelare vred upp tempot och körde över BurkaDamen två trötta femmor med 8-1.

Det här liknar ju de lag som Luleås hobbydamer kommer med och även MooDoo "spelar" ju med ett hobbylag så i princip är det bara Apan som "deltar" i serien.

Snacka om att vi är hyggliga, som ställer upp med tre ytterligare lag i den s k Norrettan som i praktiken är bara "Apserien".

Vore ju intressant om vi tre hyggliga beslutade lägga ned - eftersom sekt-Aporna bara kastar skit på oss - för då skulle DamApan få spela matcher mot lag bortåt hundra mil bort och ApPeas budget skulle krossas.

Men ApPravda Nollan "tror" att det handlar om elithockey och lyfter fram varje liten pong för DamApan som vore det en insats i paritet med Angelica Bengtssons svenska rekord i VM, sedan hon brutit staven.
Kommentera