Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1993048

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Helt sjukt - BurkaDamen är hyggliga och kör match i serien fastän de bara har 12 spelare; två femmor, en målvakt och en extra utespelare. Femmorna får alltså gå in varannat byte och skulle någon spelare inklusive vakten skadas, ja, då har de en enda utespelare att kasta in.

Imponerande ändå att BurkaDamen stod emot och höll 0-0 hela första perioden - och t.o.m. tog ledningen med 0-1 tidigt i andra perioden. Innan MooDoos hobbylag med fyra femmor av spelare vred upp tempot och körde över BurkaDamen två trötta femmor med 8-1.

Det här liknar ju de lag som Luleås hobbydamer kommer med och även MooDoo "spelar" ju med ett hobbylag så i princip är det bara Apan som "deltar" i serien.

Snacka om att vi är hyggliga, som ställer upp med tre ytterligare lag i den s k Norrettan som i praktiken är bara "Apserien".

Vore ju intressant om vi tre hyggliga beslutade lägga ned - eftersom sekt-Aporna bara kastar skit på oss - för då skulle DamApan få spela matcher mot lag bortåt hundra mil bort och ApPeas budget skulle krossas.

Men ApPravda Nollan "tror" att det handlar om elithockey och lyfter fram varje liten pong för DamApan som vore det en insats i paritet med Angelica Bengtssons svenska rekord i VM, sedan hon brutit staven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DamApan lyckades göra 2-1 i slutet av matchen och vann därmed knappt mot hobbylaget. Likaledes lyckades Apjunisarna ta revansch på Luleås A-junisar.

ApPravda Nollan vet inte till sig av förtjusning. Nu är de återigen bästigast i värrrrrlden, ett område som normalt räknas till blygden, när köpespelare och legoknektar ska definieras som egna produkter.
Kommentera