Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1993737

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Grejen är den att man måste sätta en cirkel runt pucken och se till att den cirkeln perfekt fångar in pucken. Det är inte helt lätt att göra, eftersom delar av pucken täcks av målgarnet, men när man gör det vet man ju att diametern på pucken ska vara identisk från alla håll, så när man använt det pucksvarta man ser känner man sig rätt säker. När det sedan gäller den nedre mållinjen är det svårare eftersom den till slut blir suddig, men jag har satt en lång linje från mållinje utanför båda stolparna där man ser rätt bra.

Och ja. Den sista bilden är den jag satte på sådant sätt. Jag tycker personligen att det är svårt att säga att det inte är mål där: håller du inte med?

Däremot tror jag att FriSören snabbtittade med inställningen att "jag har ju redan slagit ut med armarna", "Luleå har ju ändå 2-0" och "jag har nog bjudit Luleå på något PP för mycket" och i så fall väljer han gärna "Jag kan inte se att den är över? 100% av pucken"...och då kvarstår domslutet från isen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag tycker det är svårt att säga att till hundra procent är den pucken inne. Till 99 procent kanske, men då ska det inte dömas mål. Finns inga tvetydiga bevis som överbevisar domarnas wash out.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och nu 4-0, sedan duktige Jesper fått måla också.

Var lite orolig för den här matchen, men som den sett ut har Luleå ägt komplett och vinner hur rättvist som helst.

Jokern Pölsan har man ju undrat över, i år någon gång mycket lyckad, mer ofta olyckad. Kanske skulle Pölsan i lugn och ro kunnat arbeta fram en vinnande hockey men Pölsan är väl den klubb där det inte finns lugn och ro när det går emot utan tvärtom där varje tränare sitter lösare än i någon annan klubb (sedan Frölunda anställde Rogern och slutade sparka tränare).

Den ende som inte sparkats på länge i Pölsan är väl Bulan - men kom ihåg att när han tog Pölsan till förlängning i SM-finalmatch hade nästan alla pölsasupportrar, tidigare under våren, ropat på sparken pga många förluster i rad och pga att Bulan inte skrivit på för fler säsonger (och alla begrep att han skulle hem till Luleå).
Kommentera