Luleå HF

115630 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1994342

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
PP för Luleå nu, sedan Frölundait i försvaret kört över Luleåspelare utan puck.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
FY FAN!

Luleå har PP, Frölunda är för mjuka när de pressas mot egen kortsarg och Lill-Nisse hakas utan åtgärd, tappar puck, snabbt pass till Frölundait som från fem meter rakt fram pangar in 2-1 i krysset.

Och strax därefter sätter Luleå 2-2 - men då har de jävla zebrorna blåst av bråkdelen av en sekund innan, eftersom de "gissar" att pucken är blockerad. Vilket den inte var utan helt fri och Luleå gjort ett helt korrekt mål.

Som zebrorna stal av oss...

OK, Frölunda kämpade på bra och ägde mycket spel under större delen av perioden förutom inledningsvis och avslutningsvis.

Men Luleå kämpade utmärkt bra och det känns riktigt kasst att vi ska ligga under. Förutom det bortdömda - helt korrekta - målet har vi också haft två puckar i stolpe/ribba och zebrorna har tillåtit mer från Frölunda och mindre från Luleå. En billig utvisning på Luleå och två blundade på Frölunda, där det andra zebrablundet gav andra Frölundamålet.

2-1 efter första perioden och detta trots en stark arbetsinsats av Luleå, men zebrahjälp till Frölunda och när det ser så ut - liksom vanligen i Göteborg - är det svårt att lyckas.

Djurgårn-Malmö 0-0 medan Röglet leder 0-1 mot Läjkers, Oskars leder 0-1 mot Öret.
Kommentera