Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1994365

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå har spelat 7 minuter PP i perioden utan att göra mål. Vilket väl satsestetiskt är bättre resultat än första perioden, då vi hade ett PP och lyckades släppa in ett mål där.

Inget snack om att vi 5 mot 5 kämpar på bra, även om Frölunda haft mycket offensivt, men har fulare försvar, fast vi måste helt enkelt få till ett bättre fungerande PP; en akilleshäl för Luleå inte bara i år utan sedan länge.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fyra minuter spelade av tredje perioden och Johan Sundström får fripass i slottet och lyfter en hård backhand in under ribban till 3-1.

Jahaja, nu känns det kört och detta efter en riktig kämpainsats av Luleå, som dessutom fått ett helt korrekt mål bortdömt.

Frölunda är jävligt starka i offensiv zon och undra på det med tanke på vilka spetsspelare de haft råd att köpa på sig. I försvarzon är Frölunda inte alls lika starka utan hemfaller gärna åt slött och fult spel.

Men ett Luleå som är så pass tandlöst i PP som man är, klarar inte av att vinna en sådan här match.

Jaså, här dummar sig Frölunda igen och crossar omkull en Lulespelare som inte har puck bakifrån. Dags alltså för minut 11-12 i PP för Luleå - hittills har vi gått -1 i den spelformen... men nu är det 4 mot 3, kan det bli skillnad?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Varför står Rautio? Lassi skadad?

I Västerbotten har förspelet börjat. Aprunkarn är redan glansig i ögonen och blir uppkåtad på twitter
Kommentera