Luleå HF

115478 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1994381

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fyra minuter spelade av tredje perioden och Johan Sundström får fripass i slottet och lyfter en hård backhand in under ribban till 3-1.

Jahaja, nu känns det kört och detta efter en riktig kämpainsats av Luleå, som dessutom fått ett helt korrekt mål bortdömt.

Frölunda är jävligt starka i offensiv zon och undra på det med tanke på vilka spetsspelare de haft råd att köpa på sig. I försvarzon är Frölunda inte alls lika starka utan hemfaller gärna åt slött och fult spel.

Men ett Luleå som är så pass tandlöst i PP som man är, klarar inte av att vinna en sådan här match.

Jaså, här dummar sig Frölunda igen och crossar omkull en Lulespelare som inte har puck bakifrån. Dags alltså för minut 11-12 i PP för Luleå - hittills har vi gått -1 i den spelformen... men nu är det 4 mot 3, kan det bli skillnad?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vi testade en ny variant i 4 mot 3. Gustafsson vid blå och Connolly till vänster spelade till varandra pass efter pass under en minut utan att något överhuvudtaget hände. Två Frölundaiter gick på den som fick puck varje gång, varpå den passade tillbaka.

I min matematik finns därutöver en frölundaspelare och två lulespelare och man undrar varför de där två ytterligare lulespelarna inte gör något alls utan bara står stilla och deltar inte i spelet.

Hockeymatematik på hög nivå.
Kommentera