Luleå HF

115464 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1994392

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå torskar och det beror helt och hållet på att vi saknar ett PP. Med ett normalt sådant skulle vi vunnit matchen idag.

Djurgårn vinner enkelt mot Malmö, Öret vänder och slår Oskars. Och så vinner Röglet igen, denna gång mot Läjkers borta.

Bittert att förlora i dag men bara att acceptera. Får man välja, väljer man förstås hellre ett starkt PP i mars-april än i september-oktober och vi får väl hoppas att det blir så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Aprunkaren Bodenbjörk och FriSören tar ut två pölsor, varpå Apan sätter både 1-0 och 2-0. I Leksand fullt ös framåt och redan 2-2 mellan Trottoarkantens IF och Pungen.

Den övergripande SHL-frågan är väl snarast om vilket av de tre misslyckade lagen Läjkers, Pölsan och Pungen som ska sparka tränare först. Skulle nog tro att Läjkers har riktigt långt tålamod med Hallam efter alla tidigare framgångar så tipset står på Pölsa eller Pung.

Pölsan har ju mest historik av sparkade tränare och oförmåga att still i båt medan supportrar och lokalmedia ropar på förändringar så skulle kanske tro att de "vinner".

Även om det troligen är Pungen, som i första hand skulle behöva byta till en riktig tränare, men efter att ha skrivit kontrakt med CryBert på hela tre år kommer de nog att vänta någon-några månader till.
Kommentera