115820 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2006145

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och den underbara sagan om Anders Grizzly Nilssons säsong 2019-2020 fortsätter och fortsätter.

I natt var de i Detroit och mötte ett annat av NHLs bottengäng - Detroit och Anders hade övertagit spaden efter det att gammel-Craig fått låna den i samband med att Ottawa hade två matcher inom fyra dygn. Efter första perioden hade Detroit eldningen med 2-1, efter 10-13 i skott och själv blev jag tvungen att sova då så jag missade resten av matchen.

Men då spikade Anders igen och släppte, av 28 skott på honom i andra och tredje perioden bara in ett mål till. Speciellt tufft blev det i tredje perioden där Detroit hade 16-3 i skott och fick in reducering till 3-4 med bara minuter kvar, men längre kom de inte.

Förutom några enstaka plumpar har Anders Nilsson levererat som fan i år och när han har spaden vinner Ottawa som regel (trots att vi talar om ett av NHL:s sämsta lag) och Anders har i samtliga matcher (plumparna borträknade)utsetts till en av matchens tre bästa spelare. Förutom i hans andra match mot Las Vegas och det är ju bara ett misstag av juryn förstås - för i den matchen räddade Anders 52 av 54 skott - en helt magisk insats!