Luleå HF

115877 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2007773

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så gläder vi oss åt en fin omgång i hockey-Allsvenskan!
• Burkölen vann!
• MooDoo vann!
• Timrå vann!
Och Timrå vann genom att spöa Bofors, och varje omgång som dynamitbråkmakarna torskar är en fin omgång. Timrå har spelat en match mindre än Bofors och i praktiken är de nog förbi.

Vilket innebär att vi i princip har tre norrlandslag i topp på allsvenskan - underbart!

Och skrämmande läsning för Apan som håller noggrann koll på läget i toppen på allsvenskan för att veta vilken motståndare de kan vänta sig till våren om de - förhoppningsvis - ramlar under nedersta strecket innan SHL är färdigspelad:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
MooDoo torskar med 2-0 - efter 12 vunna matcher i rad nu 2 torsk på tre matcher mot lile blahablaha-lag. Så kan det gå. Men ändå tvåa i Allsvenskan efter Burkölen.

I vår match är HV rätt skitnödiga, medan Öret trixar på och lyckas här och lyckas där utan att direkt imponera. Känns lite som vårt bogey team-Örethockey; knepigt att tänka sig att de toppar SHL efter 40% av serien.

Sätter nu 1-3, medan HV skiter på sig i försvaret. Och strax därefter 1-4 efter liknande HV-diarré.

Och så har vi supertråkiga västerbottningen Johan Edlund som kommentator, oj, vad man längtar efter göteborgaren Patrik som gör varje match till ett nöje.

Tycker att vi ändrar på det här på torsdag.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att i morgon tisdag är det inte speciellt full omgång i SHL och vet inte varför man hanterar denna tisdag så? När serien är igång är man inställd på att det ska vara match tisdag-torsdag-lördag och abstinensen blir svår men på torsdag är det dags igen och då jäklar blir det en intressant match!

Luleå mot Öret i Delfinen!

Ojoj, mycket spännande! Tidigare har det ju alltid varit ett elände att "se fram emot" eftersom Öret utvecklats till vårt bogey team och säsonger då vi legat bland topp sex medan Öret harvat nere bland strecken har de rackarna kommit upp till Delfinen och ofta slingrat med sig flera poäng hem till Öret.

Men nu är det andra förutsättningar. Öret är inte alls det vanliga nedre halvan av tabellen-laget utan tvärtom årets överraskning i serietopp med massor av imponerande vinster och ett lag som verkligen ser ut att ha blivit brett välkomponerat av duktiga ledare. Hur ska vi kunna hantera detta lag, när vi vet att vi alltid haft svårt att hantera Örethockeyn, som nu tycks vara densamma men betydligt starkare än tidigare år?

Mycket spännande att se fram emot!

Och som en förövning kan man i morgon se HV-Öret, som är de enda lag som faktiskt spelar i morgon. Därefter har alla lag spelat 20 matcher, förutom Djurgårn och Röglet som har 21. Och HV blir ingen dålig värdemätare. Laget har förbättrats sedan inledningen av säsongen och under november har man bara segrar:
HV-Oskars 7-1
HV-Röglet 5-0
Trottoarkanten-HV 0-4
HV-Djurgårn 4-3 OT

Visserligen kanske inte mot de svåraste motståndarna men rejäla målfester här och var. Ska bli intressant att se vad de kan förmå mot Öret i morgon, och vad Öret förmår mot HV, som uppladdning inför den kommande höjdpunkten på torsdag i Delfinen när vi själva ska ta oss an Öret!
Kommentera