Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2009191

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
SHL vilar idag men i morgon blir det intressant när vi ska ned och möta Pungen med CryBert.

I SDHL möter Luleå DamMooDoo och har 4-0 i andra perioden trots att vi fortsatt saknar Emma Nordin, Michelle Karvinen m fl. Starkt av Luleå att klara sig så bra och lite tillhöra grupp 2-4 i serien trots att vi saknar sådana spetsar - och har gjort det länge nu, men förstås lång efter seriesuveränerna HV.

DamHV ska själva upp strax för att möta DamPölsan; troligen det starkaste motstånd de för närvarande kan få i damhockeyn, även om de nog fixar det också.

I Alsvenskan matchas det också! MooDoo tar emot det andra öllaget, Bofors åker till Kronan och så har vi toppdrabbningen Timrå mot Burkölen! Timrå inledde ju serien mycket starkt men har nu fallit tillbaka något medan det i stället blivit Burkölen och MooDoo som imponerar och vinner och vinner. Torskar Timrå idag är de 13p efter Löven, vinner de är det bara 7p med en match mindre spelad. Spännande!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Och där vann våra stenhårda men skadedrabbade damer med 6-0 mot MoooDoooismens kvinnor, ett MooooDooo som inte iår är vad de varit kanske pga av 100% fokus på herrlaget iår?
Nåväl, vi håller nollan och skottar in 6 mål mer är inte att begära.
Blir nog vi och superstarka HV i finalen och då har vi bästa svenska spelaren Emma och bästa Finska spelaren Karvinen och då är vi ett helt annat lag än som vi skadedrabbade som vi varit nu under grundserien.
Det är inte nu i november gludet delas ut!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ojoj, Timrå, Timrå, vad gör ni?

En Timråback har puck i egen zon och ramlar! Med följd att Burkölen får gratispuck och nästan blir 3 mot 0. Men det öl som ska ta pucken ramlar i sin tur, sedan han åkt på den fallma timråitens klubba och då blir timråiten mycket tveksamt tycker jag utvisad.

I efterföljande PP har Timrå tagit över pucken och en back ska spela ut den - men spelar den indianperfekt till ett helt naket burköl i slottet, som pangar in 0-1.

Två oförlåtliga tabbar av Timråbackar under inledande fem minuterna.
Kommentera