Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2009208

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ojoj, Timrå, Timrå, vad gör ni?

En Timråback har puck i egen zon och ramlar! Med följd att Burkölen får gratispuck och nästan blir 3 mot 0. Men det öl som ska ta pucken ramlar i sin tur, sedan han åkt på den fallma timråitens klubba och då blir timråiten mycket tveksamt tycker jag utvisad.

I efterföljande PP har Timrå tagit över pucken och en back ska spela ut den - men spelar den indianperfekt till ett helt naket burköl i slottet, som pangar in 0-1.

Två oförlåtliga tabbar av Timråbackar under inledande fem minuterna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
0-2 till Burkölen nu och det känns som att Ölen är betydligt starkare än Timrå. Det är kanske rimligt att redan nu börja räkna med att de två Norrlandslag som kan få spela allsvensk final så småningom, om chansen att få möta Oskars till våren, blir Burkölen och MooDoo. Nehej, där får Timrå ändå in 1-2, och kan det väcka dem? Lite svårt att tro det, men vi får se.

I SDHL spöade Luleå DaMooDoo med 6-0 och Dam-HV har 1-2 på DamPölsan tidigt i andra.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Eftersom det är kalkonhelg i USA liras tidiga NHL-matcher och redan 23.00 tar Minnesota emot Ottawa, där Anders Nilsson tar spaden, med Markus Högberg som reserv eftersom gammel-Andy har skadat sig igen. Ottawa är ute på en roadtrip om fem matcher och börjar nu mot Wild; ett lag som ligger lika taskigt till som Ottawa, på plats 27-28.

Men kul med tidig match och hoppas att många tar chansen att få se "nye" Anders Nilsson som lirar min absolut bästa hockey den här säsongen! Kolla in på bilden nedan vilken snygg mask-hjälm han kör med numera: grym!
Kommentera