Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2009543

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så noterar vi att Tommy Dalton fått igenom sin vilja att samtliga Apor ska spela i Daltonska fängelsekläder, för att symbolisera värdegrunnnnnnden.

Av utseendet att döma är det ordförandens minderåriga dotra som fått uppdraget att rita dräkterna, eftersom hon ställde upp "ideellt" dvs gratis.

Nedan ser vi överst en bild från uppträningen innan match, där Fläskbergets instruktioner för att "låta benen" försvinna och filma sig till utvisning testas.

Nederst nederst en miljöbild från det lokala fängelset i Apschtaan...nej, fel av mig. Också den bilden är på laget. I "vackra" dräkter.

Synd att de sparkat supertalangen som redan tränat på att bära dräkten, i fyllecell sedan han "tränat" fysiskt spel nattetid på apkrogar.
Kommentera

Svarskommentarer


Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Röglet hat 1-2 på Trottoarkanten efter två perioder, inför läktare som inte är lika fullsatta som de brukar. Har folk ledsnat på att Trottoaren bara torskar?

Men Wennerstig kommer förstås att förklara att drygt 100% av lilla Leksand var på matchen för att se Sveriges mest älskliga lilla lag.

Vi som bryr oss om fakta konstaterar att inom 5 mils radie från Trottoarkantens arena bor 140-150 000 personer. Vilket är mer än motsvarande område runt Luleå, Skellefteå, Gävle, Örebro, Karlstad, Växjö, Oskarshamn och Jönköping.

Men nej då, Wennerstigs vimsiga trottoarrunkning är säkert helt korrekt - varför bry sig om fakta, när det finns aftontrasans fake news att spela fickpingis till.
Kommentera