Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2009535

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan-Malmö 1-0 efter första perioden sedan den ilskne kvänen snubblat in en puck. Men nu i andra skickar Malmö ett hela tiden synligt löst isskott ända uppifrån blå hörnet ned mot returspridare lille Gustaf som gör en magnifikt snygg drällretur och puttar pucken vid sidan av sig till en Malmöit som har halva buren öppen och pangar in 1-1.

Man kan ju säga att det var få vakter som inte läget valt att ge retur i stället för att ta puck, och när de väl retursprider, lyckas lägga pucken exakt där den inte får läggas. Men lille Gustaf är en suverän returspridare.

Strax därefter får Apan in 2-1 sedan en av platslagets köpespelare petat till på flytat och fått in den. I pur glädje ser han därefter omedelbart till att bli utvisas för att fira målet i lugn och ro.

Intressant att notera Apans nya vaktstrategi. De slänger in samtliga tre köpevakter idag och planen är väl att byta ut dem den ene efter den andre. Så att alla får ha roligt och kasta in puckar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så noterar vi att Tommy Dalton fått igenom sin vilja att samtliga Apor ska spela i Daltonska fängelsekläder, för att symbolisera värdegrunnnnnnden.

Av utseendet att döma är det ordförandens minderåriga dotra som fått uppdraget att rita dräkterna, eftersom hon ställde upp "ideellt" dvs gratis.

Nedan ser vi överst en bild från uppträningen innan match, där Fläskbergets instruktioner för att "låta benen" försvinna och filma sig till utvisning testas.

Nederst nederst en miljöbild från det lokala fängelset i Apschtaan...nej, fel av mig. Också den bilden är på laget. I "vackra" dräkter.

Synd att de sparkat supertalangen som redan tränat på att bära dräkten, i fyllecell sedan han "tränat" fysiskt spel nattetid på apkrogar.
Kommentera