Luleå HF

115459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2012501

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Ja, det är helt sant. Vi måste rensa hockeyn från detta fuskets hemborg, Apan.

Man glömmer ju aldrig den gången zebran Niklas Persson i slutet av en oavgjort match Apan-Luleå blundade för en Aputvisning och i stället visade ut Luleåspelaren i situationen, varpå Luleås kapare Burra frågade Persson, som erkände att det var Apan som skulle åkt ut, men valde Luleåspelaren i stället "för annars hade jag inte kommit levande ut schtan"....och Apan satte segermålet i PP. Förstås.

Ut med fusk-Apan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
!,5 timme till nedsläpp och Luleås match mot Lausanne sänds i Kunskapskanalen (+ SVTPlays) vilket känns talande: det är i sanning hockeykunskap att se Luleå spela.

Därmed inte sagt att det blir en lätt match mot Lausanne. Tvärtom.

Lausanne har hittills spelat fyra bortamatchern i årets CHL med följande resultat:
• Minsk-Lausanne 2-2
• Lahti-Lausanne 4-4
• Trinec-Lausanne 1-1
• Plzen-Lausanne 1-2
dvs sedan har de oavgjorda matcherna avgjorts efter sudd eller straffar, men poängen är den att Lausanne är synnerligen svårslaget borta med sitt spel: har under tre perioder inte torskat en enda match borta i CHL i år!

Nu är det ju så att Lausanne måste vinna med ett mål efter tre perioder för att det ska bli förlängning, men utan tvivel ett lag som kan gå jämnt och hålla siffrorna nere - som vi vet efter tre första perioderna. Och har de lite flyt... ja då kan de gå åt helvitte.

Nervöst, oroligt, spännande!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaha. Om några timmar har vi
• Luleå-Lausanne
• Biehl-Frölunda
• München-Djurgårn
samt dessutom Zug-Mountfield

Europas toppklubbar i kamp om vilket lag som ska bli Europamästare.

Jag har inte lyckats se vilka Apan möter men det är möjligt att de är seedade och går direkt till final. Eller så är de beslutade som segrare, utan att ens behöva spela. Det är ju så självklart att Apan är bästigast, så de behöver nog inte ens spela för att vinna.

Inte bara att de är självklart bästigast i Europa. Enligt aftontrasans självutnämnde expert Winnersjö kan ju Apan representera Sverige i OS. Det såg vi inte minst när "OS-linan" från Apan - som var så bra att den togs ut ett helavår i förtid, till skillnad från övriga laget - satte rekord som minst producerande någonson sedan den gjort sammanlagt 1,0 mål efter det att Limpan Omark spelat fri Möller som var helt naken när motståndarna hade tagit ut på vakten och då lyckades inte ens OS-linan missa.

Med sådant Curriculum vitae inser vi alla att Apan är Europamästare, var Europamästare och blir Europamästare. Bästigast någonsin!
Kommentera