Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
!,5 timme till nedsläpp och Luleås match mot Lausanne sänds i Kunskapskanalen (+ SVTPlays) vilket känns talande: det är i sanning hockeykunskap att se Luleå spela.

Lausanne har hittills spelat fyra bortamatchern i årets CHL med följande resultat:
• Minsk-Lausanne 2-2
• Lahti-Lausanne 4-4
• Trinec-Lausanne 1-1
• Plzen-Lausanne 1-2
dvs sedan har de oavgjorda matcherna avgjorts efter sudd eller straffar, men poängen är den att Lausanne är synnerligen svårslaget borta med sitt spel: har under tre perioder inte torskat en enda match borta i CHL i år!

Nu är det ju så att Lausanne måste vinna med ett mål efter tre perioder för att det ska bli förlängning, men utan tvivel ett lag som kan gå jämnt och hålla siffrorna nere - som vi vet efter tre första perioderna. Och har de lite flyt... ja då kan de gå åt helvitte.