115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2012860

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Matchen igång nu och Luleå har inett starkt första minuterna och Lausanne tvingas ta utvisning. Iofs är ju Luleås PP jämförelsevis svagt - och mycket riktigt: Lill-Nisse slarvar i PP vid blå och hinner inte med när två Lausannor bryter igenom och kontrar, kommer 2 mot 0, och inte ens Berguven kan stå emot.

Men en halv minut senare sätter Brännström 1-1 på inspel av Olle som han styr upp från slottet till klubbkrysset:-)

Nja, 1-1. Det är ju meningslöst att se detta som två sepratara matcher, utan riktigare som en match i sex perioder, varav vi spelat tre perioder för en vecka sedan och läget just nu är 3-2 till Luleå.

Luleå kör alltså med Berguven i mål och backsidan är intakt,. Likaså lintressanta linor