Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2199368

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Läser att allsvenska HV funderar på möjligheterna att värva hem f d HV-spelaren Niklas Hjalmarsson.

Vad fan? Niklas, som fick taskigt med speltid av HV gjorde 3 april 2007 det enda rätta genom att lämna HV och skrev på för Luleå Hockey. Klokt drag, ungefär som Dennis Everberg som våren 2014 skrev på för Luleå Hockey.

Mycket bra beslut av dessa två spelare som, efter att ha skrivit på för Luleå, fått fantastisk utveckling och fina karriärer.

Vad ska Niklas i Allsvenskan att göra? Nej, jag tycker att han kan komma hem till Luleå nu. Ser gärna att Everberg också kommer hem till Luleå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Enligt sexpressen förhandlar Linus Klasen med Luleå i syfte att bryta det tvååriga kontraktet efter ett år. Tror nog att vi väntat på det. Grejen är den att som Corona utvecklades fick han vara separerad från familjen nästan hela året, de har inte setts på sex månader!

Med den kunskapen får man vara tacksam över att Linus givit Luleå hela denna säsong trots att hans och hans familjs uppoffringar varit extrema.

Linus kom hem för att få ordning på vårt PP och den uppgiften löste han med glans. Luleå accepterade den ekonomiska verkligheten - viket de flesta köpeklubbar i SHL inte gjorde trots att man kommit överens om det - och i slutet innebar det att vi fick spela med ett lag som var lite för tunt för att vinna hela skiten. Men Linus kämpade på och när han inte fick lägga pass och egna skott kastade han sig för att blockera motståndarnas skott.

En riktig hjälte och den härlige Linus Klasen finns för alltid kvar som en härlig lirare och människa hos oss.

Visst, det är bara rykten, men naturligtvis måste det bli så. TACK, Linus!
Kommentera