Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2199643

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Enligt sexpressen förhandlar Linus Klasen med Luleå i syfte att bryta det tvååriga kontraktet efter ett år. Tror nog att vi väntat på det. Grejen är den att som Corona utvecklades fick han vara separerad från familjen nästan hela året, de har inte setts på sex månader!

Med den kunskapen får man vara tacksam över att Linus givit Luleå hela denna säsong trots att hans och hans familjs uppoffringar varit extrema.

Linus kom hem för att få ordning på vårt PP och den uppgiften löste han med glans. Luleå accepterade den ekonomiska verkligheten - viket de flesta köpeklubbar i SHL inte gjorde trots att man kommit överens om det - och i slutet innebar det att vi fick spela med ett lag som var lite för tunt för att vinna hela skiten. Men Linus kämpade på och när han inte fick lägga pass och egna skott kastade han sig för att blockera motståndarnas skott.

En riktig hjälte och den härlige Linus Klasen finns för alltid kvar som en härlig lirare och människa hos oss.

Visst, det är bara rykten, men naturligtvis måste det bli så. TACK, Linus!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jonatan Berggren erkänner iaf...men så är han ju inte från Skellefteå eller dess bygd heller:

Jonatan Berggrens säsong med Skellefteå tog slut förra veckan när Rögle blev för svåra i semifinalen. Enligt Berggren hade den tuffa kvartsfinalen mot Luleå, som gick till sju matcher, satt sina spår.

– Det var en hård kamp mot Luleå. Det tog nog lite mer energi än vad vi vågade erkänna. Så vi borde ha vunnit den snabbare. Men Luleå gjorde det väldigt bra. Vi fick inte till den pushen som vi ville ha mot Rögle sen. Väldigt tråkigt att det inte räckte hela vägen.

Ja, klart som fan att det var tufft för dom....hade inte Luleå bjudit SKAIK på segern i match 4 och 6 (genom dåligt målvaktspel och puckslarv i båda de matcherna) så hade de blivit utslagna.
Kommentera