Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2199680

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jonatan Berggren erkänner iaf...men så är han ju inte från Skellefteå eller dess bygd heller:

Jonatan Berggrens säsong med Skellefteå tog slut förra veckan när Rögle blev för svåra i semifinalen. Enligt Berggren hade den tuffa kvartsfinalen mot Luleå, som gick till sju matcher, satt sina spår.

– Det var en hård kamp mot Luleå. Det tog nog lite mer energi än vad vi vågade erkänna. Så vi borde ha vunnit den snabbare. Men Luleå gjorde det väldigt bra. Vi fick inte till den pushen som vi ville ha mot Rögle sen. Väldigt tråkigt att det inte räckte hela vägen.

Ja, klart som fan att det var tufft för dom....hade inte Luleå bjudit SKAIK på segern i match 4 och 6 (genom dåligt målvaktspel och puckslarv i båda de matcherna) så hade de blivit utslagna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
M.Lemiux: Ja, Uppsalapojken Berggren ska ha cred för att han gör en helt korrekt analys där och frågan är om han inte får lämna plastlaget från blygden sedan han erkänt sådant som sekten förbjuder?

Och visst har du rätt. Apan vinst hängde ju på att Lassi råkade få migrän inför den matchen. För att inte tala om fördelen att ha en zebra riktigt insyltad i blygden med mera.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
M.Lemiux: Mitt i påpehejandet av Växjö bryter Cmore av med lite statistik som visar hur ovanligt det är att ett lag vänder 0-2 i matcher till vinst

Men...

Hur vanligt är det att det spelas; såsom i år med två hemmamatcher match 1 och 2 till det bättre placerad laget?

Det normala är väl varannan hemma och varannan borta?
Kommentera