Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2199728

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
M.Lemiux: Mitt i påpehejandet av Växjö bryter Cmore av med lite statistik som visar hur ovanligt det är att ett lag vänder 0-2 i matcher till vinst

Men...

Hur vanligt är det att det spelas; såsom i år med två hemmamatcher match 1 och 2 till det bättre placerad laget?

Det normala är väl varannan hemma och varannan borta?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
eltifoso: Jo. Jag är överhuvudtaget allergisk mot att höra kommentatorn och SeMer komma med allehanda satsestetik som nästan uteslutande är sådan som vi antingen redan vet alternativt är helt j-a ointressant att höra upprabblad. Värst av alla är aprunkare "dojovånnaspikinglsisch, rajtola" Lindberg som pladdrar något otroligt. Typ "en viktig information att hemmalaget har en svit på tre oavgjorda borta, när de spelar match i andra halvan av februari 2017-2021".

Sedan har vi det där kommenterandet a la radiorapporter "strumpan passar till skjortan som avancerar i mittzon efter vänster sarg och strax innan bortre blå lägger....". Vi som är vana vid radiosporten är ju OK med den typen av kommenterande som också visar att kommentatorn känner till och igen spelarna.

Men det man gärna hör från kommentatorer är lite mer övergripande bedömningar och synpunkter på matchens förlopp, mycket bra när det är riktiga f d hockeyspelare som besitter och kan komma med insiktsfulla sådana kommentarer. Det är ju kunskap som man själv bearbetar, analyserar och bedömer hela tiden så kommentarer som kan bidra för sådant hör man gärna.
Kommentera